|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Ako su im Sejšeli misto di šalju, što i Srbija ne bi bila???
Isplativije je ako imate koga u Hrvatskoj, granica je relativno blizu, a za Hrvatsku nema shippinga ako su stvari skuplje od 400 eura, a i shipping je jeftiniji inaće, jer je 25 eura Evo gledao sam sad na cijeni Gibson standard SG-a razliku Hrvatska 1069 eura, Srbija 1233 eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Nije vam nista radikalno jeftinije (za neke stvari i skuplje)...
Isplati se uzet neke skuplje komade opreme jer ipak srb dileri znaju da dignu cijenu za to... Ali mene cudi da Thomann nije isporucivao sve do sad?! U svakom slucaju imate posla sa velikim profesionalcima tamo ![]()
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Gluposti, odvuek su isporučivali u Srb samo su nam sada prilagodili interfejs i valutu. Iskreno, u artistu su toliko povoljne cene za većinu proizvoda (a i dogovorljive su često) tako da je ovo neisplativo. Ja sam u artistu u par navrata dobijao cene bolje nego na tomanovom sajtu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Å*vaba zna Å¡ta radi i u teÅ¡kim veremenima će se na svaki način boriti za kupca, bez obzira iz kog dela Evrope, pa i sveta, dolazi... Otuda i interesovanje za Srbiju...
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
? oduvek su slali i uvek je shipping cost bio 40 evra za ex yu drzave ... stizalo mi u mk bez problema (carine)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
ne znam za vas ostale, ali ja jos ne bih narucivao sa sajta direktno... ne zato sto ne verujem thomannu nego zato sto ne verujem koja smo mi banana od drzave... nismo u eu, i zbog toga za svaki proizvod mora da placamo 40-50 posto preko cene, ne njima, nego nasoj carini, mislim znam da ce neko da kaze da sve to tako mora i da je to po pravilima i ostalo, i kapiram sve to.... ali zasto bre bas mora (i dokle?) bas mi tzv "lideri u regionu" da budemo taoci ove drzave
![]() jbg tu smo gde smo, ali doslo je vreme gde ni sa aliexpresa ne mozes da narucis a da te ne ocarine i oporezuju nasi, da ti se na kraju stvarno ne isplati cekanje... cak strane firme (mozda i thomann, ako vec i ovi u zhenshenu) shvataju problem nase carine i na paketima stavljaju cenu manju da bi pomogli kupcu, ali ne, bitno je da mora embargo na svaki proizvod, iako je jeftiniji od 50$, a ako carinik ne zna sta je taj proizvod ili je cudnog oblika, lako udari gugl search pa te zove da ti govori ne moze to tako prijatelju nas si naso da prevaris ![]() ![]() ko sto neko rece gore, vise se isplati ili naruciti za Hrvatsku ako neko ima prijatelja tamo (ali opet to posle treba da prenese) ili cimati neke domace firme koje neretko izlaze u susret pa dobijes i jeftiniju cenu nego na sajtu. moja 2 docenta |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Toliko sam se obradovao pa smorio,sto lepo ne napishemo peticiju i zahtev da se otvori jedna Thomann radnja(ili neki showroom)ovde.Da bojkotujemo artist i mitros i player i ostale i kupujemo samo trzalice,palice i zice.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ma to sa carinom nasom je bezobrazluk.
Porucio sam neki paket od 30$ sa Aliexpressa, i evo vec 6 dana bleji na carini dok ga ne ocarine... Necu platiti carinu, ali cu platiti PDV jedno 600-700 din |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paypal (ne)dolazi u Srbiju | Rezime | STUDIOTON | Pricaonica | 62 | 09-09-2013 11:51 AM |
Dovlacenje opreme u Srbiju? | hofmann | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 11-09-2012 10:46 AM |
Da li Thomann.de isporučuje robu u Srbiju ? | MisterBig | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-05-2012 08:53 AM |
Uvoznici Ibaneza za Srbiju | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 18-11-2011 01:18 PM |
Shiping iz Amerike za Srbiju? | Jan | Razno | 14 | 21-10-2009 01:39 AM |