|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ja koristim UE-11 Pro i to je to. Imao sam i shure i akg sve je daleko ispod, ali da am lud i dao toliki novac evo priznajem jesam, ali nije mi zao ni jedan jedini euro, da sam pre znao ne bih bacao pare i bio uvek nezadovoljan na ovo ostalo. Da su paprene jesu, jbg, ali uzivancija mi je svaka svirka bez njih ne idem nikada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() koja je bre to firma koja pravi?
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Nisu valjda ove?! http://www.thomann.de/de/ultimate_ears_ue11_pro.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uh.... bem ti misha... nisam mislio bash toooliko dobre ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]()
Pošto sam proteklih 2 godine redovni korisnik jeftinijih in-ear sistema evo mog rezimea. Odmah da napomenem da nisam audiofil i da utisak dajem sa sviračkog stanovišta, odnosno, koliko mi je in-ear upotreblijv uživo:
Quote:
AKG K321 - Kupio ih jer su bile na nekoj akciji, prejeftine. Užas živi. Midlovi se izgube čim krene ful svirka, sve mi nekako pršti i držim ih u rezervi "za prvu pomoć" kad sam ih već kupio. Imaju dosta basova, ali nikako nisam mogao da ih fiksiram da ostane dovoljno duboko pa da te basove i čujem. A imam i info da se dosta brzo "produvaju" a da pritom nisu ni bile nešto "napanjene". t.Bone EP3 - Ubedljivo najglasnije slušalice od svih!! ![]() ![]() Audio-Technica EP3 - Jako prijatne u visokim registrima, fiksiraju se u uhu i bolje nego IP2, ali ne izoluju baš najbolje "spoljašne informacije". Ali, čini mi se da im je signal slabiji od ostalih. SAMSUNG telefon-slušalice - koristio ih na dve svirke kao "prvu pomoć" i ne mogu da kažem da sam imao neke zamerke. Iskreno su mi radile bolje neko K321. A, štaviše, bubnjar ih je dugo vremena koristio jer su imale dosta basa... ko bi rekao ![]() Dakle: za moj ukus: AT EP3>t.bone EP3>IP2>Samsung>K321 ako ti je bitna izolacija - AKG IP2 ako ti je bitniji zvuk - AT EP3 ako hoćeš all-around budžet - t.bone EP3 ako hoćeš da baciš pare - AKG K321 ![]() A što se tiče ostalih pitanja... Mi koristimo Behringer HA8000 + kabl produžetke i ne vidim nijedan razlog zbog koga bi ga menjali za "nešto bolje". Pevačica koristi wireless in-ear Senheiser EW 300 IEM G2 + IP2, ali sumnjam da hoćeš toliko ozbiljno da ideš. A pošto me je kabl u par navrata poprilično nervirao, već pola godine gitarista i ja koristimo t.bone IEM75 wireless in-ear. I kao i Behringer, skroz radi posao. Istina, ima razlike kad se prebaciš na Senheiser, ali ništa što "ometa normalan protok informacije". Ima 16 frekvenci za podešavanje i nigde nismo imali problema sa dometom. Možda ga ne bih nosio na festivalske bine ispred 20.000 ljudi... ali... ne bi me iznenadilo da i tamo završi posao. A da li može jedno uvo i sl... Ne znam šta je tebi tačno plan, ali ako imate internu komunikaciju u toku svirke poželjno je da nosiš obe slušalice, pogotovu ako se "bije za sve pare". Ako pevaš, "hoće da pobegne tonalitet" , ali za samu svirku, meni je vrlo često potrebna samo blaga informacija "gde sam" i iskreno, smeta mi kad se čujem "iznad mixa" (nisam gitarista, jbg ![]() Eto, valjda sam pokrio sve teme ![]() Last edited by wladymeer; 04-09-2015 at 03:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
evo da kokretizujem situaciju....verovatno cu uzeti neki Behringer 8000 ili 4700 za distribuciju za zicni in ear jer ako mi radi u studiju, ne vidim razloga da ce vani biti los. Za sada najvise preporuka imam za shure 315, ili ako se otvorim 425.... uz konstataciju vecine da instrumentalistima trebaju bolje sluske nego pevacima, koji se lakse namire sa bilo cim...
Elem, probacu neke od tih shure, pa cu javiti utisak a sad mi treba savet za jedan bezicni in ear.... da li ima logike uzeti tako neki t.bone prenos, zbog cene, a bolje sluske ili mora i prenos da bude do j... jer kod mene se uglavnom radi o nevelikim rastojanjima i malim dometima
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Ma stace ti to, glomazno me, uzmi ovo kosta 50-tak eura a kompaktno malo je a radi odlicno posao, ja ga koristim i super je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
koliko mi se cini, ne uzima samo za sebe, a u rack formatu je pa moze da bude zgodan.
Sent from my SM-C115 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Neki link?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka!? | sasar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-03-2012 02:09 PM |
Preporuka??? | Hepek | Audio Software | 35 | 19-06-2009 07:08 AM |
Preporuka | Goran | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 29-12-2005 11:20 AM |
Preporuka za EQ | Altek | Audio Software | 14 | 31-03-2005 01:24 PM |