![]() |
in ear,preporuka
nemam nikakvo iskustvo...treba mi dobar in ear za nesto duze svirke (ako je uopste pametno)....kablovski
|
Re: in ear,preporuka
imenjace, behringer preamp za sluske, i nabodi bilo koje sluske. Sve preko dva soma dindzi je nepotrebno :) cak super rade posao sluske od Samsung S2 (pa nagore, s3, s4...) telefona... bilo koje sluskice koje upadnu lepo i duboko u skoljku.
Sve je cool - moze i Sennheiser, i Futuresonics, i UltimateEars... ali cemu :wink: |
Shure ima sjajan program, 80-tak eur... AKG isto, ali je skuplji (ako valja)...
Ipak, snaga, dinamika, kvalitet izrade i kablova, jbg...a uvek ka?em ljudima: "ako zarađuje? od toga, par tezgi, pa te slu?i dugo..." Mo?e sva?ta, ali "pojede baterije", prdi, ne prijanja kao "pravi silikon"...itd...:wink: |
uvek je kol'ko para tol'ko muzike.... realno je pravi feeling tek na Sennheiser G3 sa nekim Senn, AKG ili Shure sluskama... ali to kosta...
Boki, sta ce mu baterije na zicni inEar? :) |
Gre?ka u ?tampi...:ups:
|
Quote:
Sta od ovih shure, Akg, Roland Sennh preporucujes? |
Ja koristim kombinaciju Behringer MA400 i AKG IP2.
|
Quote:
|
Stvar je navike. Uglavnom koristim jednu slusalicu u uhu koje mi je blize nekom glasnom izvoru kao sto je bubanj. Obe slusalice koristim samo kada sam potpuno siguran u coveka koji je zaduzen za FOH.
|
U nekim slučajevima nije potrebno ni predpojačalo za slu?alice (recimo Presonus StudioLive ili Soundcraft Si Expression) već samo produ?ni kabl od aux-a do mesta na bini!
Značajna razlika počinje sa Shure SE215 a ukoliko budzet dozvoljava preporučujem SE315 koje i sam trenutno koristim. AKG se takodje nameće kao solidan izbor u ne?to ni?em cenovnom rangu... Juče sam testirao AKG Q350 - vrlo fino. :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 08:20 PM. |