|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Nekako imam Love/Hate odnos prema ovoj spravi...sve stoji da je to ultra mega super mashina ali kad saberem dodatne periferije ( inace vec ugradjene u prethodno izdanje desktopa) koje moram da dokupim onda mi se malo smrkne...
Na stranu to sto sam za 1300 evrica sklopio sebi i7 3930 makinu sa 32 GB 1600 quad ch RAM i nekoliko SSD-ova sto je trecina sume koliko kosta novi MacPro.... Stojim iza toga da Apple preskupo naplacuje svoj hardver i da to realno vredi mnogo manje ali opet OS je taj koji me drzi za Apple...tako da u tom svetlu Divinerove mashine imaju itekako smisla.
#12 |
Senior Member
|
![]()
mene je jedino po pitanju funkcionalnosti zadivilo ovaj Thunderbolt 2 koji navodno daje up-to 20Gb/s
![]() ![]() a po pitanju dizajna samo me je onako prijatno iznenadilo resenje oko hladjenja, kao uzima odozdo vazduh i predaje gore na onom otvoru... pa ako zakaze moz` da ga koristis kao neki fensi kalorifer ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Superoperater
|
![]()
Najzad je izasao... Cudno je da toliko kasne. Bila je postavljena neka najava, jos odavno na forumu, mozda i pre godinu i vise dana.
Taj "tabure" dizajn (a moze i tarabuka ![]() U vreme kad je najavljivan, bio je opaka zver, s obzirom da su se procesori sa 6 i vise jezgara tek pojavili... I dalje je mocan, ali mislim da je bilo bolje za apple da ga izbaci ranije. Ruku na srce, nije se puno toga desilo od onda u CPU svetu ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Kad vec spomenuste Rolsa,nije zgoreg spomenuti da recimo,gde god u svetu da vam "zakaze" na bilo koji nacin i bude prepreka realizaciji vasih planova tog momenta,u roku od odmah vam stize zamensko vozilo sa gomilom titranja jajca.To je nesto sto vise vredi od gomile gvozdja.Apple mozda nije na tom nivou jer je osmisljen da bude dostupniji vecem broju korisnika od RR,ali svakako customer care je ono sto je backround apple filozofije.A i to mora da kosta.Kad zna da kosta rodbina,kad znaju da kostaju prijatelji,zene.....ma neka kosta i racunar
![]() pozdrav
#16 |
Member
|
![]()
Evo i ja se malo javljam! Pozdrav svima!
![]()
#17 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() Za prijatelje mi ne ide rec "kostaju" uopste, jbm li ga...opet odoh u offtopic...
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Poz
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
4000$+ treba ti pcie ekspanzija koja je $$$$
![]() umro jobs pa su krenuli sa Totalno konzumerskom politikom... snow leopar je zadnji os koji nesto valja... apple mi nije nikako jasan..upadetaju os svako 15 dana 10.6.1,10.6.2.......3....4...........5............ pa 10.7..pa osam pa sad ovaj os x mavericks..... a opet ih realno windows 7 sve jede ![]() a za ove novce slozim hackintosh i kupim opremu za pristojan studio.... dajte ljudi dati 4000$ za neku turbinu je suludo... ali svaka roba ima kupca...tako i ova (nazalost) garantiram da je ovo zadnji "mac pro"....apple ce se totalno okrenuti konzumerskim igrackama... |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|