|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nesto ja ne kapiram u ovoj prici.
Da imam puno para dao bi LADNO 10 soma za sat. Obozavam satove. Ma dao bi i 20 soma. Jer mislim da je to remek delo. Da je umetnost. Jel to znaci da sam lud? Verujem da bi neko od vas (da ima para) dao 50 soma na nova kola. Ili na bazen za kucu. I bio bi isto neshvatljiv meni koliko sam njemu ja. Gledas to iz ugla srbina koji NEMA PARA. Da, naravno da moze jeftinije a bolje. Oni ne prave to za nas. Prave za ljude koji normalno zive i koji nece uopste da se upustaju u diskusiju dal hekintos radi bolje, nece da se muce sa instalacijama krekovanih programa vec hoce da imaju uber kul kompjuter za fb yt i slicno i spremni su da plate taj novac. Ja u tome ne vidim ama bas nista lose. Imam komsiju koji glanca svoj auto svaki dan, neki opel star momacki mnogo, ali njemu je to najbolji auto na svetu on uziva u svakoj voznji sa njim. I ne smeta mu sto trosi brdo benzina i sto su delovi teski za naci. Ne smeta mu ni sto nije brz. Fetis nema cenu. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|