![]() |
Mac Pro
1 Attachment(s)
|
Re: Mac Pro
Samo bih se plasio da mi ne izleti kroz prozor i nestane u oblacima, inace je cool.
|
Uhhhh, ne znam... :rolleyes:
Da smo u nekoj "totalno wireless" eri, sve bi mi ovo bilo super. 8-) Ovako, uz sve novotarije, unapredjenja i super performanse, kad zamislim kako gomila kablova viri iz ovog taburea - nije mi dobro. :( Definitvno ce mi trebati jos neko vreme da se naviknem na ovaj dizajn, pogotovo sto su sve ostale dostupne periferije dizajnirane u potpuno drugacijem maniru i sa ovim nemaju, ama bas nikakve dodirne tacke. Bilo bi neuporedivo lakse i lepse kada bi dizajnerski sve bilo zaokruzeno. A, to cemo, cini mi se, jos pricekati... :cry: |
Potpisujem sve sto je rekao Synclavier. I da jos nadodam, da ne osporavajuci kvalitet ove sprave - za mnogo manje para se moze sastaviti konfiguracija i bolja od ove. Ali, to je ipak Apple :wink:
|
Uvek se moze kupiti za mnogo mnaje para automobil korisniji pa i bolji od Rolsa. Ali oni koji voze Rolsa to nezanima.
|
Quote:
Ipak, na tom Rolsu, sve je zaokruzeno, od sedista i tapacirunga do radkapni i znaka na hladnjaku. Da ne spominjem, u kakvoj kuci zivi i kako se oblaci neko ko se u njemu vozi. U slucaju nove Mac Pro masine, ja tu zaokruzenost i sofisticiranost dizajna, imajuci u vidu sve dostupne periferije i njihov nacin koriscenja i povezivanja, i pored najbolje volje - ne vidim. A, na ovom (makar proklamovanom) nivou, to bi bilo bar za ocekivati. |
Pa sve je Tunderbolt. Kupis adapter na sta hocrs PCI, PCIex, video izlaz ili HDD. Doduse malo ce da kosta, ali to je to.
|
1 Attachment(s)
Vaistinu Rols-rolejvski :D
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Hm,ova divinerova masina je,uzevsi sve u obzir,mnogo bolje resenje nego ovaj novi Mac,sve u njoj radi maltene perfektno,sve komponente su minimum u ravni sa ovim Macom (ako ne i bolje),a ako neko hoce da nadogradi brzinu i performanse moze da ide sa nekim 6core motorom,evo upravo sto diviner spominje i7 3930 za koga u saradnji sa ovom SSD strukturom nema nikakvog izazova koji nece rijesti munjevito !
Plus sve banke intri,menata instalirane + dual boot :) Moze se i Porseom stici na odrediste,i to brze nego sa Rolsom,i jos plus sa 2000 zelembaca u dzepu od razlike u cijeni ;) |
All times are GMT +1. The time now is 07:27 PM. |