|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Zato je i gulio robiju zbog "nemorala".
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
A ono cika vaso jeste, sve je moguce.. Mada opet nije to potpuno isto kao prije 20 god, nisam toliko mlad... Bez problema pamtim muziku toliko unazad, jes da sam bio klinac, al pamtim
![]() Da ne bi ispao hejter evo unaprijed objavljujem auditorijumu da i ja licno za sledeci projekat u steku imam stvar koja se zove 'balkanoid' i koja sadrzi lokalne motive, doduse odsvirane 'pogresnim' farbama ![]() Ali uopsteno koliko aktuelnih imena iz britanije forsira gajde? Ili njemackih/austrijskih jodlovanje? Ti lokalni etno motivi uvjek bolje prodju u nekoj drugoj sredini gdje zvuce egzoticno, makar u 21vijeku (pricam i dalje o mejnstrimu, ne lupam o jazz etno varijacijama)... Tu na stranu stavljam recimo latino kao etno prizvuk, on je nekako uvjek evergreen.. Nego ode ovo u debeli of topik....
aje Last edited by Rhino; 25-02-2013 at 10:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Razumemo se ti i ja sasvim dobro. Ja ovo ne doživljavam kao raspravu između nas dvojice, niti mislim da treba bezglavo hrliti ka etno motivima. Samo sam hteo da kažem da je podjednako nepotrebno sprovoditi autocenzuru i sam sebi zabranjivati da se ti motivi koriste samo zato što publika u KC Gradu ne voli "seljačku muziku". Jerbo 90% te "urbane" publike zapravo nosi u sebi "seljački" mentalitet oličen u strahu od "onog drugog".
Pozdrav , Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 26-02-2013 at 10:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Treba raditi ono sto te inspirise,a ne na silu i po svaku cenu,mada se i meni cini da dobar deo nasih ljudi bezi od toga,a drugi deo radi na silu,retko kad cujem dobro upotrebljene trubace u nasim pesmama Kiril je na tome napravio karijeru i mozda je jedini koji ide u pravom smeru,ali on je vise underground varijanta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da znate da se razumijemo
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
U tvom pitanju se nalazi odgovor, na? si, na izvoru si, iskoristi svoju prednost, al' nemoj da sili?,odradi ga pravo,ja sam se već jednom zezao sa trubačima,napravio rmx ubacio bubanj gitaru ,bas vokal.Amazing Gates se zvala stvar,po?to nisam bio zadovoljan rezultatom ponovo sam je odradio mnogo bolje i ludje,pa kad je zavr?im okačiću je(nadam se da mi neće trebati pola godine za to).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Ja nisam mislio sto nasi ljudi to nerade za nase trziste !! Nego za strano !!
Kod nas je svima pun k***c truba i narodnjaka.
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Manjifiko je odradio po meni odličnu foru iskoristio trubu na najbolji mogući način,ali nevidim da je napravio neki svetski uspeh,a ima par hitova koji bi mogli svuda da upale.Na zatvaranju onih nekih igara u areni vi?e se ni nesećam čega,na zavr?noj ceremoniji je bio mix od 30 minuta trubača u nekom house fazonu koji je radio ba? neko ovde sa foruma,sećam se da sam postavio temu da se raspitam gde mo?e da se poslu?a,čovek se javio kao biće,međutim to vi?e nisam ni čuo ni video,a odlično je zvučalo,?teta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Pre petnaestak godina Čola snimao sa Bregom pesmu u narodnjačkom fazonu "Majsko sunce", uz jedan uslov (parafraziram): "Brega, samo ako mo?e bez truba, matere ti..."
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Svetsko a nase | mikron | Razno | 0 | 29-10-2012 12:05 PM |
Popravka trube! | sofokle | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 27-11-2009 12:09 PM |
Sempl Trube | Domestos | Audio Software | 7 | 13-09-2009 01:54 AM |
Skola trube udzbenik ili DVD da li znate???? | Geronimo | Razno | 0 | 18-06-2009 08:42 PM |
Snimanje trombona i trube | HeatMan | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 12-06-2008 10:14 AM |