|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ljudi, trebaju mi semplovi trubacke sekcije, tipa Bregovica i ostalih...
Ima li neko da mi pomogne rapidshare linkom svojih semplova ili da mi kaze gdje mogu da ih nadjem ili "kupim"? ![]() Stvarno mi hitno trebaju. Pretrazio sam "Brass Samples" po netu i nigdje nista pristojno nisam nasao... Unapred zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Samplemodeling Trumpet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Moj prijatelj je koristio semplove iz Reason-a 4 za jednu trubacku pesmu, i super zvuce. Zaboravio sam koji je sempler koristio ali znam da su semplovi iz Reason-ove Sound banke.
Ako te ne mrzi,malo "prosetaj" Reason-om... (ako si vec pretrazio Reason,onda zaboravi da sam ista rekao ![]() Pozdrav
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Evo, bas mi danas prijatelj rece za te semplove. Pogledacu. Nego, nasao sam fine semplove zive trube...ako nekom treba, nek se javi, dacu link...
PozZz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Oh Boze mili...zaboravih ti reci.
Pa imam sempl solo trube,cuveni tenor Milija ![]() Ima ga u mnoooooogo pesama u zadnjih 6-7-8 godina ![]() Ako ti nesto znaci,mogu ga uploadovati? Pozdrav
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Posalji mi mail na PM...u toku dana ti saljem trubu
![]() Pozdrav
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Jeste da to nisi tra?io, ali da ka?em eto.. ako ima? malo para, potra?i Roland U220 (ima ih za jeftine pare), na njemu su trube mo?da najbolje ikad urađene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje trombona i trube | HeatMan | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 12-06-2008 10:14 AM |
potreban sempl nord lead-a ... | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 06-08-2007 08:54 PM |