|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ja imam motu mkll i nije bas nesto ekstra.Uskoro mijenjam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
multiface I su starija generacija konvertera, te se ne da ba? ubaciti u isti ko? sa 9632. Dodu?e, nisu ni oni hrđavi sami po sebi, al ne znam koj će ti opet toliko kanala. A za 9632 ima? da kupi? ona BOB dodatak plavi, pa ga metni na sto kolko oće?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
kupio moj kolega Rme fireface UC i zamolio me da postavim pitanje za nejga u ovom forumu,
da nebi otvorio novu temu reko da postavim ovde. Dali treba u njegov kompjuter da ubaci USB 2.0 ili ce da radi sa tim usb koje ima fabricki windows 7 intel i5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ja iskreno nisam razumeo pitanje.
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Rme fireface UC ima usb 2.0 dali ce raditi u obican usb od kompjutera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Jel moguće da čovek pukne skoro 'iljadu evra na kartu a da pita takvu kosmičku glupost?
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
nije pukao ako treba sto da se doda nek doda ako ne onda ce primetiti da me napravio da postavim to glupo pitanje jer do malo pre je bio tu kod mene i htijeo da se uveri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Koji je to "običan" USB?
Ima i neobičan? Dosta se puta provlači ovuda da su ljudi bahati i neće da odgovore na "bazične" stvari...Ok...možda... ja se barem trudim da kad mogu - da pomognem. Ovo je sada zaista...ne znam...ovo nije neznanje... Znaš , postoji mnogo više od samo puka želja za nečim. Ako neko želi da uzme ovakvu relativno skupu kartu, a ne razume šta je USB konekcija, i da win 7 i i5 ni ne mogu da rade na nečemu što nema USB 2.0, a ni čitava generacija procesora pre toga što je od pre 6-7 godina, da ne zna ni kako kartu da poveže...?!?!?! Kako će da radi sa tim? Zašto uopšte kupuje to? To nije za igre i DVD užitak! Kako je miš i tastaturu povezao?
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
On je napravio citav studio a nikad pre toga nije bio u studio,sve to je radio citajuci preko foruma i mene naterao da pitam za ovo stalno dolazi kod mene da vidi kako ja radim a nisam nija neki pro
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MVP - "Za bolje znam, al'mi bolje ne treba" | Arthur | Promocija radova | 13 | 17-07-2011 09:20 AM |
Sta je bolje? Yamaha 01x ili Tascam Fw1082 | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 01-03-2011 08:42 PM |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
koja ima bolje konvertere e-mu VS m-audio | Hoffman | Computer Hardware | 1 | 30-05-2006 02:37 PM |
Sta je bolje? | SIMKES2 | DSP forum | 37 | 22-12-2005 02:06 PM |