|
|||||||
| Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Ja sam video nekoliko ruDaw-ova, i da nemaju diode na kućištu, ne bi znao da li radi...
Stvarno su bolesno tihi...! Što se tiče plug-ina , ne znam šta treba da radiš da bi opteretio 50% procesora... ...jedino VST instrumenti žderu ram i na kraju ćeš ipak natovariti ram ako nakrljaš gomilu... Ali ovo je zaista sjajna ponuda za ovakav "goveđi" workstation!
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Tesko da se moze popuniti 48GB rama sa nekim realnim sessionom... Evo ja sam napunio 48GB tek kada sam "rekao" Kontaktu da poveca svoj buffer na maksimalni maksimum, pa i onda sam imao problem da popunim ram, jer sam morao iskljucivo traziti takve instrumente (Mixosaurus i slicne) koji su zaista manijaci po pitanju velicine (a niko nece u realnoj sesiji raditi sa 7-8 mixosaurusa)...
Tako da je odgovor na pitanje, koliko moze pluginova da se pokrene da ne zasteka memorija: mnogo vise od nekih realnih potreba... sto u prevodu gotovo da znaci neograniceno... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Imam jedno noobovsko pitanje,hm naime kako je moguce da je 48gb RAM-a,kad na njihovom sajtu kazu da ova maticna podrzava najvise 24gb?
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2958#sp Nadam se da ce me neko prosvetliti na ovu temu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Uz noviji izmenjen BIOS se normalno vidi i koristi 48GB rama (jer ploca ima 6 slotova x 8GB stikova memorije). A cesto ono napisano specifikaciji ne odgovara onome u praksi (u ovom slucaju je ispalo da je proizvod bolji nego sto je u specifikacijama, iako nazalost bude obicno obratno).
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|