|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Postovanje, interesuje me da li se iko susretao s ovim zvukom ( bojom ).
http://www.youtube.com/watch?v=yteL5_5mphk Koji je ovo instrument na pocetku, i interesuje me da li neko zna gde se moze zbaviti? Prelistao sam brdo VST-ova, ali nisam nasao nista toliko slicno. Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Da li si prelistao Quantum Leap RA? ili World Colors sample disk? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Duduk
Obrati pažnju na deo članka u Vikipediji koji govori o "balkanskom duduku (kavalu)". E, ovo NIJE "balkanski duduk (kaval)", nego onaj jermenski sa trščanim usnikom. Čisto da bi znao šta da (ne) tražiš po VST bibliotekama. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-12-2011 at 05:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Vam obojici
![]() Nisam sve isproveravao, ali jesam mnogo. Puno imam jos biblioteka na kompuc cca.200 GB, ali sam pitao da ne isntaliram sve odjednom ![]() Uglavnom ako pronadjem koji je instrument javim Vam, a ako neko slucajno zna ili ako Ogi bude tu, zamolio bih ga za pomoc ![]() Jos jednom hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]()
Eastwest Collosus, preset DUDUK.
...mada ne bi me cudilo da je i ziv Duduk, lepo je uradjena dinamika, i cini mi se da je brzina vibrata malo drugacija... nesto od ta dva je sigurno pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Duduk sa humbuckerima.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nije živ, ovo je sample banka, kojoj ne znam ime, ali je imam, koristio sam ga na bar tri aranžmana, a imaš ga na albumu Jelene Tomašević, dakle Joksimović ga exploatiše već nekoliko godina...
A Duduk i Kaval nije isto koliko se sećam etnomuzikologije, potpuno drugačija koncepcija... Last edited by kravadinka; 05-12-2011 at 08:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SuperModerator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je koji???? | Bockie | Analogija | 8 | 14-03-2011 05:59 AM |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji XP? | branoy | Computer Hardware | 9 | 17-08-2008 08:52 PM |
Koji Wah Wah? | disco violence | Gitarska Produkcija | 13 | 13-03-2008 11:51 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |