|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]()
Ma ovo je ukulele.
Quote:
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 01-12-2011 at 06:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
SuperModerator
|
![]()
tako je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Da ne bi neko ovo shvatio kao ?alu, obratite pa?nju na poslednju trećinu ovog snimka:
http://www.youtube.com/watch?v=J2FLW-jEbqI
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ovo samo pokazuje koliko sugestija mo?e da smeta slu?anju. Pod uticajem kravadinkinog zaključka da je u pitanju "sigurno stratocaster" svi smo poku?avali da čujemo koji su magneti u pitanju, a nikom (dobro, skoro nikom) nije palo na pamet da se ovako brz strumming ne mo?e odsvirati na gitari sa ?est ?ica.
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Cela poenta je da koja god ovo Dzitra bila (i ja bih se zakleo da se sviraju singlovi) ovaj ton dolazi direkt iz prstiju,tj ruku.Cisto sumnjam da neko ko ne svira ovaj "stil" moze da ga dobije sa bilo cime,ali dobro,vredi pokusati
![]() ![]() ![]() p.s.Moze Znace itekako ovo da se svira na 6 zica,moras nekada da obidjes neke satore i vasare,sviraju one crne cike svasta tamo.Pozzzz Last edited by quake2; 01-12-2011 at 08:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sa čikama raznih boja sam svirao četiri godine pod šatorima i dobro znam ko šta može da odsvira. Ovo je strumming koji se svira na četvorožičnoj minijaturnoj akustičnoj gitarici i to sa tri prsta desne ruke, tako da se stiče utisak da ruka "radi" tri puta brže.
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() p.s.ako ja na lap topu cujem da je gitara,na cemu ti onda slusas kada ti zvuci kao uku lele ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Na iMac-u.
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Onda nije do iMaca
![]() ![]() Last edited by quake2; 01-12-2011 at 10:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, da sam prekjuče umro, umro bih u "neznanju"...
![]() Dakle, posle istraživanja i zvanja gomile nekih ljudi, slušanja snimaka i drugih egzibicija, definitivno je Stratocaster, Neck+Mid pozicija, Single Coil magneti i direct u Dynacord PowerMate i onda tamo iživljavanje na EQ. ![]() Pored toga, ruka svirača, ali to ovde nije toliko bitno. Kakav je to mozak da zabode gitaru direktno u mixer, a ja sam se polomio da shvatim gde je problem, mada i nisam gitarista, sve sam gledao kroz EQ filozofiju, pokušavao sam to da dobijem na skroz pogrešan način, ustvari i nema načina, samo je trebalo zabosti kabal u kartu, što sam na kraju uradio. ![]() Ovo sa snimka nisu semplovi, to je Šanjika svirao, tako su mi bar rekli, to je sa ovog snimka: http://www.youtube.com/watch?v=-gZO-vRPJ4g |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|