|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Sto se toliko uzbudjujete? Koga jos briga Evrovizija??
A Joksa je IDEALAN festivalski materijal !! ![]() Na Evroviziju NE TREBA slati nikakve "avangardne" artiste...niti nesto "clever" ili originalno... Ionako se nikada nista nije culo posle od pobednika... Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede i svih onih "Evropskih" albuma i izdavaca.?? ![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Otvorila kafić u Beogradu.
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ja kapiram da joksa sad uzimo prvo mesto kao dobar dan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
a stvarno je interesantan taj fenomen da niko od pobednika evrovizije nije napravio znacajniju evropsku karijeru posle pobede
izgleda da to takmicenje prati samo istocna evropa i da se na zapadne medije ulazi na neki drugi nacin
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
U starom Rimu je bilo "hleba i igara"... A danas je samo "igara"... ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Ja bas nisam pristalica te teorije da na sve ocigledne idiotizme treba cutati....ono kao sedis,smrdis,uvuces se malo kome treba, da bi dobio neku bedu i mogao i dalje samo da sedis i smrdis.Cela poenta je da Srbiju (valjda smo to MI),ne moze da predstavlja neko koga Srbija nekim normalnim putem nije izabrala.Nema potrebe da diskutujemo o tome dali Eurosong nekome moze biti profitabilan....da nije, ne bi ga se ko pijani plota drzali svi nasi "kompozitori",pocev od ovih komunistickih pa do ovih modernih harmonikasa sto kupuju medije.Joksimovic je jednom bio,obrukao nas svojom bednom pojavom i losim pevanjem(gomila falseva,pileci glas i ocigledna amaterska trema) i gomila nas ga tamo vise ne zeli....e sada sto on ide fakticki na silu,ne moze da nas spreci da barem o tome kazemo,napisemo svoje misljenje.Da su ljudi u Boru,koji maltene leba nemaju da jedu samo cutali kada je opstina na silu htela da im uvali Joksimovica na gradski trg i istrese kasu do poslednjeg dinara da ga plati,a trudnicama isplacuje 70% od plate kada su na trudnickom sa kasnjenjem od ko zna koliko meseci,verovatno bi se to i desilo.LJudi protestvovali i koncert otkazan.Jebes zemlju u kojoj svi cute i u kojoj moras da protestvujes cak i protiv nekog ljaksa koji se dohvatio mikrofona,medija,sklopio tal sa politikantima i samo puni li puni dzepove....ne bih ja u toj situaciji nikoga savetovao da cuti,jer mu onda dodjem nesto kao saucesnik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Ej Kvejce mislim, stvarno...
I kaze se "Govnjiva" motka... ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
He,he....kako gde,bitno je da se govnetom ide na govna
![]() p.s.Ej Boki...mislim ono,ovo... Last edited by quake2; 25-11-2011 at 03:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 10:02 PM |
"pozajmljene melodije" na Eurosongu | filip | Razno | 28 | 28-05-2008 07:51 PM |
Joksimovic 4 | Boskovic | Razno | 8 | 09-01-2006 01:24 AM |