|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
LJudi,jel se vama svidja kvalitet izrade Golden Age sprava?Koliko sam video ispod haube, Behringer je za ovo rols rojs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() samo da dodam da su Golden Age preamps ugradjeni u Shadow Hills Equinox http://www.vintageking.com/Shadow-Hills-The-Equinox a takodje je bila i 8 kanalna verzija Shadow Hills Gama pre sa Golden Age.. Ako je dobro za njih...dobro je i za druge? a?
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Ja se ič ne razumem u struju (kako naizmeničnu tako i jednosmernu) pa ni ne zagledam ispod haube. Samo onako seljački ocenjujem sprave po kvalitetu dugmića i po tome kako rade. A Pre73 me je zadovoljio u oba smisla. Štaviše, više mi se svideo uživo nego na testovima koje sam slušao po Internetu. Ljudi koji rade online "testove" mnogo vole da preteruju sa "karakterom", pa sam stalno mislio da je Pre73 muljav i blatnjav, a kad ono međutim...
Pozdrav, Vasa
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
@DaBear
Odlicni su sa marketingom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Pre 73 je jaako versatile. Pravi mali komad analogije. Koristio sam za snimanje overa (jedan NS studio u kojem imaju 3 komada) i bas gitare kasnije.
Upravo je dobro to sto kada je u gain "normalnim" vrednostima radi veoma cisto i prozracno, a kada se malo "nabiberi", dobija onu lepu toplu farbu. Apsolutni best buy u klasi.
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by quake2; 27-10-2011 at 01:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Hmmm.... ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A to koliko će da potraje... va?no je da potraje dok ne vrati ulo?ene pare (i jo? malo preko toga). Ali ja sam iz nekog drugog vremena. Navikao sam da radim na svakakvim kr?evima (zna Vrač), pa sam samim tim i navikao da se snalazim kako znam i umem. Kod mene sve traje malo du?e nego kod drugih, bez obzira na to u kom je stanju ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Iz vremena Studera,Telefunkena....sto bih ja voleo da je sada to vreme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Frankfurth - nove sprave! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 11-04-2009 10:36 AM |
Jarre, sprave u 1992. | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 22-05-2008 04:28 PM |