|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Cesto se desi da takva kontrola kasni ili jednostavno ne radi ako je komp busy... Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Naravno da ti je sound bio Amerika posle Geniusa ![]() http://www.logitech.com/en-us/speake...er-system-Z906 To je jako dobra prica!Cak mislim da bas ovaj 906 mozes naci u Podgorici u Tehnomarketu ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
s obzirom da snimash zvuchnike telefonom da demostrirash kvalitet zvuka u koji nisi siguran...
Ja bi gledao neshto jeftinije. Treba i znati shta i kako slushati kod monitora, vecina ljudi lako dobije utisak da je zvuk chistiji ili bolji ako zvuchnik ima vishe visokih ili basa ili je na boljoj poziciji (isti zvuchnik moze zvuchati ko nebo i zemlja ako se postavi metar dalje od prvobitnog mesta) S tim ne sugerishem da je ovde to sluchaj, te yamahe su sigurno mnogo bolji zvuchnici. Ali nema neke sushtinske razlike izmedju studijskih i multimedia zvuchnika osim namene proizvodjacha, dizajn je isti, kvalitet i kriterijumi su ono shto pravi razliku. Moguce je da cesh biti zadovoljan i sa nekim jeftinijim zvuchnicima, a kvalitet chesto ide sa vecom cenom. Nemoj se previshe havtati za "studijske mionitore" kao sinonim kvatitetnog zvuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Najvise od svega bih volio da sastavim neki Hi-Fi 2.1 sistem, ali to opet zauzima dosta prostora jer moram negdje pojacalo drzati, tako da je najbolja varijanta aktivni sistem. Gledao sam i nesto ovako: http://www.eu.onkyo.com/en/products/...hdx-35463.html To bi bila najbolja kupovina, ali sam procitao dosta lose kritike na racun ovoga sistema, navode ljudi da nema dosta snage i zvuk nije toliko prijatan. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by jakov_ct; 14-10-2011 at 07:49 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko zvucnika | Ilija Ilic | Live Sound | 0 | 13-12-2010 10:42 PM |
Desktop ili laptop? | Danny Lou | Razno | 5 | 29-09-2009 02:26 PM |
Pomoc oko odabira audio interface-a??? | stacato | Computer Hardware | 6 | 12-01-2009 08:07 PM |
Pomoc oko odabira muzicke kartice | dogline | Computer Hardware | 3 | 15-04-2008 06:23 PM |
POMOC oko ODABIRA ZANRA! | ANITA | Promocija radova | 25 | 15-06-2005 11:59 PM |