|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Superoperater
|
![]()
Ma ovaj kik je malo bezveze, ali bice tu manjih izmena jos kad dodje kompletan vokal...
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
meni fali neki gruv i previshe mi je chisto nekako
za te trenserske sintove je karakteristichno da budu chisti i kvantizovani, a za narodnjake meni bash lezhi da da je tajming odsviranih stvari malo promashen i da zvuchi nekako krntijasto znachi ono shto bih ja uradio jeste da lead i bas synth malo ushaflujem, stavim blago random da sviraju note i malo random velocity tih nota. takodje bih leadu smanjio malo reverb jer jebeno prelepo zvuchi ![]() na vokal ne bih stavio sidechain ali bih stavio na reverb tog vokala! i to debeo sidechain! mozhda bi ispalo dobro ![]() takodje, na onaj pad shto ide u pozadini - ja bih ga pojachao i sidechainovao ali ne kikom nego bih nalupao random neki ritam (recimo nalupati ritam tako da pad "izlazi" na 1, 7 i 11) i da drum koji pravi taj ritam ne ulazi u pesmu ali pad onda dobije neki gruv. npr tako neshto sam zbudzhio u ovom prvom padu: http://soundcloud.com/lag/lag-untitled-3 shto se tiche 909 kika: meni je do jaja ali ja sam tehnash tako da bolje nemoj mene slushati ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
kik i bas kod mene zvuci sve full OK, al celokupan snimak prshti, ubija
![]() ![]() btw - evo jedna bugarska referenca http://www.youtube.com/watch?v=YNCM5UERBCk isto je sve tanko i prshti (to se trazi - to je TO!) al nije neprijatno.. malo srezes i to je to! ![]()
![]() |
#15 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Hvala na savetima, tacni su uglavnom - ova verzija nije vise aktuelna neko vreme, Insane Eyes, video sam i ja da ima visokih i previse i srezao ih jos u pre par verzija... Radimo sada na vokalu pa cu da uploadujem doradjeno izdanje... BTW, bugarka je ludilo ![]() @Lag, probao sam malo da ushaflujem... Ne znam, sama je melodija malo tvrda i kockasta, grozno zvuci sa shuffleom ili pomerenim notama sa grida... Treba jos probati onaj zicani da se jos malo humanizuje - nisam se uopste time bavio... Imas plus od mene za onaj pad koji je sada pojacan (ako si na taj mislio ![]() Kick je doradjen - ne mnogo ali je sad kao bolji - jos uvek ne znam da li ce ovaj da ostane... Da, treba da se odsviraju i odgovori u refrenu, ali sam se sad na miks i same boje vise koncentrisao... Eto to je to - stay tuned ![]() Inace izlazi uskoro singl - Soba od kamena - od istog ovog izvodjaca (Vlada) i snimljen je spot... Nisam ga video, ali kazu da je spot dosta dobar - ja sam radio snimanje zivih, miks i nesto malo na matrici. Evo je nova verzija ( beta 0.30 ![]() ![]() ![]() http://www.box.net/shared/rshuo2bvqc
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 11-07-2010 at 04:16 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Pro Member
|
![]()
nova verzija - hirurski gledano malo su mi reverbi muljavi al to cujem samo na sluskama, na monitorima je to to!
mozda sad malo nedostaje visokih, jedno 6 % ![]() u totalu ovo je mnogo mnogo bolje takoreci savrseno za svoju namenu Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Sad se i meni cini reverb muljavim.. Kad nesto ocistis od viska - onda dodje u prvi plan nesto sto nisi ni primecivao... A shto se bugara tice - vole oni te polutonove, imaju u svom melosu mnogo vise tih turcizama - ciganija nego mi u nasem. Nas turbo folk u poredjenju s njihovim dodje jos i prefinjen ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
genre: progressive | Coolman | Promocija radova | 1 | 11-10-2009 07:36 PM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |
progressive electro, 127bpm | djnick | Promocija radova | 19 | 15-11-2006 07:51 PM |