|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
danas sam se nesto igrao u trekeru i evo sta je ispalo...
djnick-69%[demosong].mp3 [127bpm; 2,67mb; 112kbit] http://rapidshare.de/files/36791021/...song_.mp3.html [demo-song encoded at 112kbit. style: electro. finished ~69%]. svaki komentar je dobrodosao ![]() p.s. dodao sam josh 1 link [work in progress] electro -> "you can dance" http://www.megaupload.com/?d=X8Z97VIO za ovo shto sam zapocheo trebalo mi je jedno 5 sati ![]() Last edited by djnick; 20-10-2006 at 03:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
dobar skil imash prijatelju
ali neshto sumnjam da se nisi namucio oko one stvari ![]() jedino sto mi smeta: onaj kik je malo pregrub i stavi neki efekat na vokal, jednostavno mi zvuci tresh, mozda neki vokoder, Mondomod ili slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
ne mesaj progressive i electro, molim te.. :o
meni ovo vise zvuci kao mesavina progresive i psihodelije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Odlicno zvuci. To je globalni utisak o soundu.
A sada nesto sto je vise stvar licnog ukusa.Ne svidja mi se bas nesto taj kick+bass... to mi je retro i suvise izlizano. Svidja mi se onaj synth sto krece na 1:49. Svidjaju mi se efekti na vokalima.BTW koji je modulator u pitanju na drugom vokalu? Kompozicija nema nista novo u sebi...ali je ok. Ne zvuci mi kao da je skockano sve za jedan dan,vec da je radjeno mnogo vise,ili je vec uigrana aranzmanska kombinacija. Sve u svemu ,vrlo pozitivan utisak,... Posalji nam kada bude 100% gotovo ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
To nema veze sa electrom,vec vuce na psihodeliju i sl... Moraju druge farbe i drugi rad basa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ne znam ?ta imate protiv stila i me?anja elemenata, pa dečko se ovako izra?ava, pa ?ta!
i ovo nije ni?ta novo, ima njih gomila koji slično rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
u principu sam protiv mesanja stilova koji nemaju veze jedan sa drugim, kao sto su electro i house, ali u ovoj stvari o electru nema ni reci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
http://rapidshare.de/files/36791021/...song_.mp3.html
[demo-song encoded at 112kbit. style: electro. finished ~69%]. svaki komentar je dobrodosao ![]() ovaj Rapidshare mi tako ide na k***c...te cekas 60 sekundi, te bizi server, probaj opet za 5 minuta i te fore...samo da te nateraju da platis!! Izgubim volju za download! Ljudi imate www.yousendit.com NISTA se ne placa, NE CEKA se, radi ko sat, fajlovi do 100MB dzabe...!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ovaj Rapidshare mi tako ide na k***c...te cekas 60 sekundi, te bizi server, probaj opet za 5 minuta i te fore...samo da te nateraju da platis!! Izgubim volju za download! Ljudi imate www.yousendit.com NISTA se ne placa, NE CEKA se, radi ko sat, fajlovi do 100MB dzabe...!![/quote] ali samo 7 dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Mislis brise se fajl posle 7 dana?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Electro-Voice 478 | Sava | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 24-10-2009 04:51 PM |
genre: progressive | Coolman | Promocija radova | 1 | 11-10-2009 07:36 PM |
electro | noonchaka | Promocija radova | 6 | 19-05-2009 09:23 AM |
electro rock | noonchaka | Promocija radova | 8 | 25-03-2009 04:03 AM |
Electro Don't Stop!!!! | Direct Control | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 23-11-2008 09:19 PM |