|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
E ovako.Moram reci da me je zaintrigirao Awacs kad je rekao
" Kad bude? otvorio svoj klub u Stokholmu verovatno će? na izlazu vraćati ljudima pare ako prepoznaju da si ih vaćario pu?tajući im muziku sklepanu u FL i Cubaseu. " sto ce reci da Fl je u rangu sa Cubase-om !! Zanima me po cemu je to Logic ili PT bolji od Cubase-a i kako se to primeti po pesmi ??? Simple as that . . Thnx unapred BTW awacs bez uvrede.Nije nikakvo prozivanje nego samo hocu obasnjenje posto ja radim u Cubase-u hehe ![]() ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I najbolji sekvencer je.... | milos | Audio Software | 98 | 21-06-2010 06:26 PM |
Cemu firewire ulaz na Audigy 2 sb0240 ? | vasko | Computer Hardware | 7 | 11-08-2009 08:00 AM |
Najbolji mic za GR pre??? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 03-12-2008 11:15 PM |
Midi signal nestao - u cemu je problem? | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 09-12-2006 02:46 PM |
cemu sluze ove klavijature | nixylive | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 01-09-2003 10:43 AM |