| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  18-09-2009, 07:36 PM | #11 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  Re: Pitanje u vezi SansAmp PSA-1 

Cek.... PSA1 analogna sprava?  nisam pojma imao  A sta eventualno upariti sa njim (od speak simluatora)? 
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  18-09-2009, 11:12 PM | #12 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2005 Location: Kraljevica, Hrvatska 

@ off To ti ga dodje ko analogni synth.  Marshall MP-1 je najobicniji lampaski analogni preamp, samo sto je programabilan i midi kompatibilan isto kao i PSA-1. U vezi pak tih 60 Hz znam da je bilo problema kod digitalnih sprava, ali da to ima veze sa većim shumom na preampu zvuci mi suludo. Da je brum u pitanju imalo bi vise logike, ali shum ??? Last edited by FrankoPanko; 18-09-2009 at 11:16 PM. | 
|   |   | 
|  19-09-2009, 10:11 AM | #13 | 
| Member Join Date: Apr 2006 Location: Beograd 

Kapiram...odnecu ga na cekiranje kod majstora nema mi druge...  Javicu sta je kad saznam,pozz. | 
|   |   | 
|  09-10-2009, 06:51 PM | #14 | 

Evo obecao sam da cu javiti sta je bilo kad postanem pametniji i saznao sam da u stvari NISTA nije bilo  Doneo sam u studio sa drugarom i Marshall JMP-1 i Rocktron Voodoo Valve da ih uporedimo, i SansAmp nema ni vise ni manje suma i zujke na high gainu od njih  Ocigledno da sam malo zastranio u apotekarskim (citaj studijskim) uslovima i zaboravio kako to ide sa veslima i pojacalima  Jedino sto me malo boli je sto sam zakljucio da mi se Marshall JMP-1 vise svidja od moje sprave ali to ne znaci da mi SansAmp nije ok,samo mi se Marshall JAKO dopao kako radi... Hvala svima na pomoci i komentarima,pozdrav! | 
|   |   | 
|  09-10-2009, 06:59 PM | #15 | 
| Moderator Join Date: Apr 2006 Location: Ljubljana/Slovenija 

Sansamp rulez!  Nema boljeg za vokale, loopove, sner, bass, synthove.....   
				__________________ " If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace | 
|   |   | 
|  09-10-2009, 11:31 PM | #16 | |
				 |  Re: Pitanje u vezi SansAmp PSA-1 Quote: 
  jaaako lepo i kreativno za zamascivanje,distorziranje ili lo fi-izovanje svega i svacega... Moji poeni na Marshalovoj strani su cisto za upotrebu sa gitarom,ali i to je verovatno stvar ukusa... | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Pitanje u vezi laptopa | MHz | Computer Hardware | 9 | 22-03-2009 05:42 PM | 
| Pitanje u vezi UAD-a..... | alektom | DSP forum | 25 | 15-09-2005 11:25 AM | 
| PITANJE u vezi luna2 | trovac | DSP forum | 5 | 15-06-2005 02:04 AM |