|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ok dobro je razjasniti, ja nemam zelju da na tu temu otvaramo raspravu, sve je dovoljno jasno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
naravno, opusteno pozzz
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Fale joj tri cetvrtine,bez uvrede,mislim da ni sa kintom ne bi prosla,jedino ako ovo nije demo verzija pa si racunao da ti oni odrade produkciju kao sto znaju da obecaju ponekad u propozicijama.
Da ne lupam bezveze evo par konkretnih zamerki: -posle prelaza na bubnju obicno svaki bubnjar lupi crash cinelu... -vst gitarice ponekad znaju lepo da zazvuce,ali da osnova cele pesme budu vst akustare nigde nece proci,moraju da budu zive! -pola druge strofe ti je u falsu,kapiram da ti lezi Stulic fazon ali fals je fals.Znam da te majka zove zlato u drugom refrenu je tezak kiks poslusaj lepo. Da ne zvucim previse drsko pesma mi se u sustini svidja,zanimljiva,nesvakidasnja,zanimljiv tekst nije bas komerc ali zapada u uvo,ali bez obzira na to i ako si im slao demo morao si jos malo truda da ulozis,ovo niko u ovoj formi ne moze da shvati ozbiljno.
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Meni to klasika....i moz da prodje i ne mora. Nizasta se nekako ne mogu uhvatiti u pesmi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
eto diskusije radi, nema ljutnje.. ![]() ![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Kad vec pitas onda moram da budem iskren...
Bilo mi je lose dok sam slusao, onako bez ulepsavanja... Mislio sam pre nego sam preslusao da okacim sta su sve odbijali u poslednjih par godina, ali ipak necu... E sad ako se naljutis, sam si kriv... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Prezvakan tekst, muzika pitka, prezvakane harme,i da - nema crash cinele...
....Solo deonica - Casio Tone SA-20...
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Jes' matora tema, ali tek sad je videh/čuh. Ovoj pesmi fali to ?to je ne peva Severina V, inače bi pro?la na bilo kom regionalnom festivalu. Čak i sa "mu?kim" tekstom
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
hvala awacs, nisam ni primetio da se ovde vodi neka polemika o ovoj pesmi, malo sam u guzvi sa nekim drugim tekucim problemima
au, bog te , opljuvase me ljudi... pa dobro, verovatno tu ima nesto..., ipak meni se svideo taj motiv u tekstu "cetvrtina odece - polovina srca itd.", ako je to neko uopste i primetio. Ko pronadje isti motiv u domacim ili stranim tekstovima, ima pivo od mene ![]() ili sokic, ko sta voli pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Tako se i meni negde svidi samo dobos pa zapnem kako je pesma dobra, ali...
![]() Ma vidi... Ovako ja i za svoje promasaje, nema tu hard feelings, istina ne sme imati autoriteta, bar sto se mene tice, e sad ako ti je do tapsanja po ramenu... ![]() Ovom kompozitoru bih preporucio da se izvuce iz okvira 1 - 4 - 5, a tekstopiscu da zadrzi taj motiv i da oko njega slozi nekoliko metafora, onda ce se on i moci zamijetiti, u pravu si dobra je ideja, a sve zajedno dati nekom da to prosvira, oblikuje, pa i malo definise u pravu pesmu i na kraju zapakuje u moderan aranzman (mada ovakva melodija i moderan aranzman, hmm) i vrhunski smiksati, paaaaa tek onda to zalici na nesto... ![]() To ti ovako ja kazem iskreno, e sad mozda sam i ja samo neka budala sa nekog foruma, to je vec neka druga prica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fali pola benda | RokStudio | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 06-07-2009 10:47 AM |
SUNCANE SKALE - POZURITE! | Mogli | Promocija radova | 7 | 25-04-2005 01:48 PM |