![]() |
suncane skale, tj. sta fali ovoj pesmi?
Odbise mi ovu moju pesmu na suncanim skalama, pa me zanima vase misljenje, da li ova pesma ima neki potrebni minimum potencijala da bi bila primljena na jedan ovakav festival. Onako, diskusije radi...
link http://www.box.net/shared/kd1z47ahtr |
Re: suncane skale, tj. sta fali ovoj pesmi?
Ja iskreno ne mogu da verujem...
|
Quote:
|
Druze ne mogu da precutim vidim da ti je stalo... nisam ti ni slusao pesmu ali shvatices zasto... na festival ako saljes pesmu moras da imas 2-3000 evra ili dobru vezu. Te pesme koje se salju bez to dvoje niko ne slusa, a psihologija je ta sto ti kad vidis da nisi primljen ,,razglasis,, svima to i svi ,,gledate,, ko je to prosao a da ti nisi primljen da ucestvujes:wink: I ovde sad na forumu si im dao besplatnu reklamu. Da ne zaboravim skoro uvek se zna par dana pre festivala prva tri mesta, odnosno neko od troje ce biti prvi... Ja sam veliki protivnik takvog sistema vrednosti i zato sam ove godine odbio da se pojavim na tri nasa i dva preko festivala:) Sve je individualno, dal ces u gomilu ili smatras da vredis vise, hoces lovu ili... Ovaj posao je komplikovan tako da moras u startu raskrstiti sa sobom neke stvari, al eto reko sam ti ovo pa ti sad opusteno skapiraj po svom...Pozdrav!
|
Quote:
opusteno, naravno, pa rekao sam vec, diskusije radi... I generalno, moram priznati da me vise zanima neko razmisljanje o samoj pesmi, ma kakva bila, nego te price o festivalima, biznisu itd... Mislim, svi smo valjda dovoljnoi odrasli pa da znamo u kakvom sistemu zivimo. Pa ovde se stimuju dodele novogodisnjih paketica, a kamoli festivali...:) pozdrav |
...iskreno, mislim da ni napolju nije ni?ta bolje,samo se ipak to radi malo kulturnije,bez da je toliko op?te poznato... Ove na?e seljačine to ni ne kriju!
|
Zato su nam pesme takve kakvi su i festivali:banghead:
|
Ja sam o tome vec i pricao na forumu u nekoj zescoj temi kad sam raspravljao o mehanickoj svirci ( citanje nota ).... naravno da je svuda sve namesteno, pocev od politickih,verskih, gey, satanistickih lobija pa do kriminalaca... Lova ljudi, menadzer Frenku Sinatri je bio necak Al Kaponea i da ne duzim... tako je i kod nas, samo smo mala zemlja pa sve se zna :wink:
Naravno da to vredja inteligenciju, cak i muzicka studija u vecini drze budale, menadzeri glume kriminalce ( nabijem ih, to svima uvek kazem :D ) Naravno u toj mocvari uvek ima i dobrih stvari, pozitivnih i autenticnih licnosti, koji su ili pored ili iznad svega toga, a isto rade u muzici, ja mislim da sam na toj strani. Naravno imao sam sudare sa ovima s druge strane ali opusteno 8-) Nikad nece imati autenticnost, znanje, moral, cast, osecaj... i mnogo toga sto sa napredovanja u mentalnom smislu i nacinu razmisljanja prenosimo na muziku:) Uvek ce biti mali... Cigani imaju jednu izreku : Goli se radjamo i goli idemo na onaj svet, aj sam dodao : sa onim sto imamo u glavi. Ko ih j... |
Ilija to su prejake reci koje si uputio i ljudima koji nisu takvi, puno ljudi na forumu drzi studio i sigurno nisu budale. Ako vec imas takvo misljenje budi precizniji i jasno kazi o kome pises, u suprotnom vredjas redom sve na forumu!
|
Quote:
Druze tvoja kritika nema osnova, ja sam podelio sve na dve strane, tako da nisam mislio da svi koji drze studio su budale ( to jasno pise ), a sigurno ne mislim da svi koji drze studio su strucni za to, ta pretpostavka bi bila smesna i metaforicna, na primer recimo kao da svi koji pevaju to i umeju :wink:, polazeci od toga da neko ima studio ne znaci automatski da zna to da radi. Ti kazes da vredjam sve redom ( tvoje licno misljenje ), ja kazem da ne ( sto i jasno pise ). A ja ti ne mogu nabrajati imena ne zato sto se nekog plasim da imenujem:D nego zato sto bi to bila poduza rasprava i zahtevala bi odredjeno vreme a ja ga toliko nemam, tako da ti ne mogu ispuniti tu zelju... |
All times are GMT +1. The time now is 07:45 AM. |