|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
рофл!
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nemam drugi audio interface (u stvari imam neki USB audiophile)..... ali ako ne treba, ne bih kupovao. Ako sam skontao dobro, FX teleport mi omogucava da sve kanale sa pomocnog kompa u realtimeu imam na glavnom mixeru (to mi je vrlo bitno zbog UAD, PoCO i sl..)? Drugo, kako resavam pitanje latencije, ako nemam asio driver na pomocnom kompu na kome su VSTi? HVala na odgovorima!
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
ne treba ti, fx teleport ima svoju latenciju koju prijavljuje u nuendo i to radi. Znači, treba ti samo čista druga mašina, i gigabitni lan. Radi najnormalnije, prijavljuju se VST intrumenti tamo gde i ostali, a u spisku VST pluginova imaš isto podfolder sa običnim VST plugovima koje si instalirao na drugi komp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Pa super, to je onda najbezbolnije resenje..... koristi resurse jednog a radi na drugom kompu.
Hvala vam na savetima i ustedi koju su proizveli ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Ne razumeh do kraja da li moze i ova kombinacija preko fx teleporta:Mac g5 ppc na kom je osx tigar i logic 8 i pc dual core na kom je windows xp i logic 5.5.1.Znam za fazon da na dual core instaliram osx86,logic 8 i idem preko logic node-a ali mi je osx86 jos klimav pa me zanima i neko drugo resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Probao kalyway....nesto bolje ima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Pa i ja imam kaly 10.5.2 koji sam combo updateovao na 10.5.5 a zatim na 10.5.6...
Leti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ime benda - opet | OFF | Pricaonica | 31 | 11-11-2008 07:15 PM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet o monitorima | Daddy_o7 | Monitoring | 5 | 05-06-2006 02:10 PM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |