|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
hmmm....to mi nije palo na pamet,probacu preko AVI-a,znam da cak u nuendu postoji i opcija da se disable-uje QT player u devices/device setup/video/video player,pa se tu chekira "don't launch QT on program start".... nista , poigracu se,pa ako nesto uspem,javljam hvala Moritz,pokusacu pozzzzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ako montiras sliku na PC-u zaboravi na Premier molim te!!!
Vegas ili EDIUS i nista trece dok se ne pojavi Final Cut za PC. Premier je smece nevidjeno- za montazu svadbi, priredbi , rodjendana i ostalih porodicnih skupova moze, ostalo NE.
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Nisam iz struke videa, ali jebote, pa mnogo ljudi koji rade skupe stvari, rade u tom Premieru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Svaki program ima prednosti i mane, zavisi sta ti treba... Premijer je profi program, samo sto vecinu stvari mozes da odradis i u Ediusu za krace vreme, ali za slozenije stvari, ipak je tu premier. Final Cut je zakon koliko kontam, pa cu da ga koristim cim ubacim mac...
BTW, narode, jel postoji neki nacin frameserveringa zvuka i slike, i povezivanje ediusa i nuenda?
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a vec sam spomenuo u drugom threadu da toliko hvaljeni edius jos uvijek ne moze izbaciti vani OMF/AAF...za razliku od smeća premiere-a koji pljucne AAF bez problema... ja vec niz godina radim u premiereu...i znas sta...nemam namjeru da ga mijenjam, a probao sam svasta ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Radim sa ljudima koji su vrlo profi u video montazi ..... ako je PC .... Premiere , ako je Mac .... Final cut ...... Moritz je bio malo previse iskljuciv
![]() Edius u jednoj velikoj advertajzing firmi koriste sekretarice , jer se tu lako zalepi audio za video .... kad se rade prezentacije .... Ne zelim da umanjujem i uvecavam vrednost nekog programa ( jer mi to nije struka ) ali tako stoje stvari u mom okruzenju ![]() Pozdrav Last edited by Max; 03-12-2007 at 04:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
max, hvala... slika ide k`o mlijeko...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Adobe forumi, Nuendo forumi i nikakve vajde. Premier ga pljuce ali ga ne mozes nigde zalepiti, bar ne da od toga ima neke ozbiljnije koristi. Osim toga program u kojem ne mozes zumiras audio manje od jedne sekunde ne znam kako da ga nazovem osim NE PRO. Mnogo "skupih" albuma koji prave pare je napravljeno na sr...e opremi, da li to znaci da je ta oprema PRO ili da je covek koji je radio PRO ?...komentar je suvisan @Max da li si ti sam imao prilike da radis zvuk za sliku koja je radjena u Premiere-u, ne govorim o gotovom video fajlu nego o projektu sa svim video clipovima i njihovim audio takeovima? Ako si radio i imao uspeha u AAF ili OMF javi mi kako jer ces mi skratiti mnogo muka.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 04-12-2007 at 10:49 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
hmmm... ne znam kako, ali ja san zumira audio u premieru do 25-ke sec...
inace se ne bavim time, ali kako se sican, .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase laksi od Nuenda???? | Arthur | Audio Software | 21 | 07-10-2009 07:54 PM |