|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Evo necega i od mene..
![]() Ti si bar bila voljena A sta sam bio ja Samo covek bez osmeha Umoran od cekanja Ti si sve dobijala 2x A tako malo davala Snove u prah pretvarala Ref: Za tebe bicu tu i kad te ostave svi Kad odu s ramena cuvari andjeli Bicu tu da ti cuvam sne Da te noci ne povrede Za tebe bicu tu i kad u boli potones U zid kad udaris i kazes vise ne mozes Bicu tu da ti cuvam sne Ko kap na dlanu drzim te Ti si bar bila voljena A sta sam bio ja Naivan covek opijen Otrovom s tvojih usana Ti si sve dobijala 2x A tako malo davala Snove u prah pretvarala Ref: Za tebe bicu tu i kad te ostave svi Kad odu s ramena cuvari andjeli Bicu tu da ti cuvam sne Da te noci ne povrede Za tebe bicu tu i kad u boli potones U zid kad udaris i kazes vise ne mozes Bicu tu da ti cuvam sne Ko kap na dlanu drzim te |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Evo nesto i od mene,ovo je naj svezije u moru mojih radova
![]() Ne znam ko je postavio na YouTube,nije dobro napisao ime benda ![]() Pesma "Andjeo" sa Grand festivala http://hk.youtube.com/watch?v=hRcXCMh_W6Q Last edited by master29; 21-02-2008 at 07:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Mason
|
![]() Quote:
Kako si ti prosao i koje si mesto zauzeo? Pitam informativno, posto nisam pratio festival, ma da bih rado otisao na njega (opasan explozivom ![]() Jel? organizacija bila O.K. i jesi li zadovoljan zirijem?
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Bilo je sve o.k predpostavljam da bi i bez eksplozivnih naprava popio samnom pivo na tom istom festivalu.Uverio bi se da se radi ekstremno profesionalno na zavidnom nivou.Sto se tice plasmana nismo usli u finale,al smo od 450 kompozicija usli na festval sto je uspeh za mene i za allegro s'tim da je to jedini bend bio i da ne izdaju ljudi za grand produkciju.Ziri je radio svoj posao,verovatno najbolje sto je znao,nisam kompetentan da ti na to pitanje odgovorim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Evo i od mene, prva pesma koju sam uradio sam od a do sh pre vise od 10 god i nesto najlicnije sto sam napravio.
Ne zamerite na produkciji tad sam tek pocinjao da radim ovo.Planiram cim uhvatim malo vremena za sebe da promenim semplove bubnja i da uradim miks u studiju http://rapidshare.com/files/94619323...ta_44.wma.html @ master 29 ko ti je svirao bas na onoj pesmi zvuci kao maciji prdez ![]()
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
neki stefan iz allegra
![]() ![]() Last edited by master29; 24-02-2008 at 08:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Evo jos nesto od mene,moja kompozicija,tekst i arr nisu moji:
http://www.youtube.com/watch?v=Q5Amg...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ? | ugljesa | Computer Hardware | 37 | 07-05-2009 01:57 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |