![]() |
Da cujemo
Mozda ne bi bilo lose da okacimo neku pesmu koja oslikava stil rada svakog od nas. Bas me zanima ko kakve textove preferira i sl. Nesto na sta ste ponosni i mozete reci "to sam ja".
|
Re: Da cujemo
?to se glazbe tiče, ja imam 4 prastare kompozicije u potpisu... Instrumentalno-orkestralna glazba
Ostalo ni?ta na netu nemam... na mojem web site-u koji će mi uskoro izrađivati će biti svega.... ?to se textova tiče... mogu ovdje staviti ako je to ok i ako si na to mislio. Jesi li? Treba imati u vidu da textovi za pjesmu znače samo pola pjesme i da se taj text mo?e do?ivjeti tek kad je u cjelini sa glazbom. Hm...ka?e? da sam na to ponosna i da mogu reći da sam to ja? Za sve ?to radim mogu reći da sam to ja..., a sad koliko sam ponosna sa time radi pretjerane samokritičnosti ne mogu odvagati, zato se i branim sa time... da je moja glazba lijepa koliko sam i ja lijepa i ne mogu ni vi?e ni manje od toga... a kako tko vidi mene ili "nju"... nije u mojim rukama. S time da sam ja vi?estruka ličnost ;) ... i zato i skladam raznoliku glazbu (samo ?to nemam priliku podijeliti sve sa vama... ali uskoro)... |
Pa da, i mislio sam na text koji je u okviru pesme. Malo je bez veze ispisati samo text :da:
Mislio sam na pesmu koja najslikovitije opisuje ono sto radis, pesmu koju bi pustio nekome ko nikada nije cuo tvoj rad, a ti zelis da mu se predstavis. Sto kao textopisac, sto kao kompozitor. Ja bih recimo sa 3,4 pesme to mogao (mada ja se bavim samo jednim muzickim pravcem). A na to se i nadovezuje ona prica o tome kakve textove textopisci sa foruma preferiraju. Voleo bih da cujem. Ako treba ja cu prvi :mrgreen: |
Samo daj, čekam! :da:
Makar.. možda i nije strašna stvar napisati samo text... mene zanimaju i vaši textovi. |
evo jedne pesme koja mi je draga, nosi naziv "UVEK". Tekst je napisan iz prve, uz gitaru..... ja pevao :confused:
evo linka ka tekstu(tekstovima) > http://nenad.negotin.co.yu/tekstovi_pesama.html a evo linka za download pesme (pesama) > http://nenad.negotin.co.yu/mp3_download.html pesme koje sam napisao onako iz prve, nekako su mi i najdraze. Cim treba da gledam u plafon da bih sastavio par rima :( |
Quote:
www.myspace.com/bandtrigger |
Quote:
Pozz! |
Quote:
Imam neke pesme koje su refrenske i kako se kaze catchy:) . Eto i prijatelji me ubedjuju da ih odradim ali...........otom potom........ |
evo malo repa ali nije na izmet.. :D
vec duze vreme imam posla sa loshim ljudima kada povrede zarastu ostaje bol u grudima ne znam kome da se obratim, svi bi da me zajebu i ono malo chitavog mozga u glavi da mi sjebu koja je poenta svega? veruj mi, brate, stvarno ne znam! vracam se kuci toliko pijan da mislim da sam trezan. tekilom gasim tugu, a viskijem zedj, pochinje treznjenje - stavi pivo na led! nikad nikog iskoristio a mene nema ko nije davno postao je klishe shta se iza maske krije ispod maske lice zla i cud prevrtljiva zashto nisam takav boze? zashto nisam skot prem drugima? ako to nazivash ljudima, na shta si mislio boze? ako su takvi od pochetka, shto si dao da se mnoze? reci gde su ti bile ochi shestoga dana? previshe je postalo realno, vishe ni neverujem da sanjam, osecam krv u venama i srce kako kuca publika je zadovoljna, i pochinjem da mucam, scena koja teche 20 dina, a samo jedna je klapa neznam dalje svoj tekst, ali nechujem shapat, svet dobija moje boje, nema mesta ni za dvoje ovakav zivot mi je dat, brate, to je shto je! grad u mashtu tone, josh ima govana na tone autistichan sam postao, al ne osecam se bolje.. Refren (peva crkveni vokal): Oche nash, sidji vrati se! pomoc daj, dece ne boj se! Strofa dva: a shta je bog? bog je jebeni zelenash! podario nam zivot? oh hvala ti oche nash, samo, chije grehe ja placam ako jedan pochinio nisam ceo zivot ispashtam, a zashta beshe kriv sam? daj boze, poshtedi me te priche, terash nas da patimo, ali ne radish to bichem BICEM, placamo tu kamatu na zivot neposhtena i bezuslovna osuda na nivo, jebeni pasji nivo, chak i boje vidim kao ker ustvari belu vidim samo kad se bacim u ler. ajde, chikam te, CHIKAM TE da napravish chudo jer mislim da sam patio dovoljno dugo.. ne dovodim u pitanje tvoje postojanje samo zelim drzati od tebe blago rastojanje, jer verujem pre svega u sebe pa u sebi bliznje, a tu nema mesta ni za tebe ni za tebi slichne. ajde, reci mi gde si bio desetog avgusta? kada kola su se srushila u doline ambisa, uvrnuti metal i dechak sa slomljenom glavom, pomenu tebe - vidim pompeju prekrivenu lavom, ne mrzim te, niti te se gnusham samo sam razocharan zbog stvari koje slusham, od ljudi u crnom, koji kazu da si kul, :) ali vidim da te chak ni oni ne kapiraju, ma ja verujem u tebe i da te boli kurac, al neverujem choveku, ma koliki mudrac, --------------------bio on, i bio ti, ako boze greshim oprosti mi, bar bi tako trebalo, po bibliji. :) refren malo kontraverzno, ali nadam se da cete me razumeti.. :) ostale snimljene pesme i josh par textova imate na www.myspace.com/lacasanostra .. inache imam i par rock tekstova, koji su.. hmm.. ljubavni.. :) mogu i to da vam bacim da vidite.. pozdrav |
Ljubavna (duet sa Milanom iz Super s karamelom) DEMO!!!
http://www.ludekrawepunk.com/music/L...K-Novembar.mp3 Omiljena DEMO (obicno snimamo demo pre odlaska u studio, a ovo je jedan od tih snimaka) http://www.ludekrawepunk.com/Svemojepozdrave(demo).mp3 text: Svet koji postoji u snu njemu bas i nije mesto tu jer mi smo vecito jedno sanjali a budni sasvim drugo radili. Dok ima stvari za koje vredi ziveti moj glas cuce se kroz parkove i ulice moju pricu cuce bas svi a ja cu se za svoje boriti Ma neka boli stisnucu zube igraci na sigurno uvek gube Sve moje pozdrave prenesi gde to nestaje a moje stihove pevaj gde je najveselije Sve moje pozdrave prenesi gde to nedostaje a moje stihove pevaj kad te zaborave I sad po ko zna koji put vodjen zeljama pod noge ludilu u mojoj sobi svetsku kujem zaveru slazem note, pravim muziku Dok ima stvari za koje vredi ziveti ja cu pevati, mozda ce zvucati kao surova istina- koliko god da boli zelis da je znas Socijalna (pesma o matorom bendu) -napokon jedna sa albuma (da ne "kvari" usi :rotfl: ) http://www.ludekrawepunk.com/music/S...3-Nas_svet.mp3 Najiskrenija (napisana na strazi u nekoj vukojebini kod Uzica) http://www.ludekrawepunk.com/music/S...1-Vojnicka.mp3 poslednje dve su poprilicno stare. Novije su mi veci favoriti ali mislim da i ove mogu pokazati my way :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 12:41 PM. |