|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() http://www.blissive.com/content/view/33/41/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Sreca nema satova po stanu, tako da i nemam tih probelema, mada
kad sam kod matorog ima jedan sat koji me smara prvih par noci dok se naviknem... ...muzika i tv mi nesmetaju dok kisha samo produzava san ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
ne mogu da spavam u tisini ili u buci koju nisam ja napravio. Tako da mi smetaju satovi, vozovi, cevi a ne smeta mi muzika, kolko god glasna bila, mada pomaze kad je tiha
Cak me nervira nocu mi u mraku kablovski modem sa led diodama pravi mini lightshow od cega popizdim.. ocu mrak i tacka! onda krenem da ga zatrpavam stvarima dok ga ne prigusim skroz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Kucanje sata mi uzasno smeta!
![]() |
#17 |
Psiho
|
![]()
kad mi se spava - spavam. Dan, noch, tiho, glasno... vruchina mi jedino smeta, ali ne toliko da ne bih mogao zaspat.
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
A tek kad ima kukavicu ili Big-Ben!
Dakle, nemoj zamišljati da moderato preskaču ovčice preko plota. Zamišljaj da to 60 kom. / 1 min. kapaju metalni evri u kasicu prasicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Meni mogu i bombe da padaju (bukvalno... provereno
![]() Kada sam umoran zaspim kao beba, mogu klinci da se igraju oko mene, svetlo da bude upaljeno, dzukci da laju... nema veze... ali nastaje problem kada treba negde da krenem za manje od cetiri sata a spava mi se... u takvim slucajevima (hvala Bogu sto su retki) moram na silu da ostanem budan ili nista od odlaska ![]()
![]() |
#20 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 06:35 PM |
shta radite kada.. Moan zone :) | HeatMan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 02-07-2009 05:49 AM |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Konkretno, ?ta se događa kada ... | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 13-08-2007 12:58 PM |
?to kada kreativnost zapne? | ANITA | Razno | 38 | 13-01-2007 06:47 PM |