|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
jel to richie hawtin ? (riTchie?)
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
da ritchie hawtin aka plastikman aka fuse i sl. plastikman je njegov acid ambijentalni projekat na sta ovo vuce tj podseca me rb338 u punoj snazi :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
banned
|
![]()
hvala svima na lepim recima
![]() nemam pojma ![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() nije mi Plastikam bio ni na kraj pameti, to je verovatno nesto podsvesno ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
eksperimentala...svida mi se full...volim takve zvukice minimalisticne s acidom ..uff...dobra samo tako momci
![]()
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Imam jednog kolegu u Australiji sto radi muziku za igrice. Eto, neka vas on poveze sa pravim likovima jer ovo je dusu dalo za neku pucacinu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Psiho
|
![]()
@ kejkz: stvar je bash ugodna, zbilja ne znam o chemu neki prichaju. Mozhda se mrvicu otegla jedino, ali obzirom da je gotovo pa ambijent glazba to i nie nuzhno loshe. Meni jedino fali pokoji detal... ne nuzhno glazbeni nego mozhda nekakva simpatichna manipulacija, nekakav melt down, brake apart... neshto u tom fazonu.
Nisam ljubitelj pucachina, ali nikako ne vidim ovu stvar u BILO KAKAVOJ igrici... nema taj "nintendo" dojam shto je sasvim dobro jer nije stvar radjena za igricu (pretpostavljam). Enivej, poprilichno nepretenciozno shto mi se izuzetno svidja jer volim takav pristup glazbi i nachin razmishljanja. E da je josh neka live gitara ![]() ![]() ![]() @ anita: http://en.wikipedia.org/wiki/Hypocrite ![]()
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
To "E" mi stvarno bode u?i. Aaaargh!
Inače vrlodobro, odlično, četiri plus.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
moj prvi synth | mirzaa | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 30-07-2007 09:57 PM |
Prvi 5.1 | Boskovic | Promocija radova | 2 | 05-02-2005 02:34 PM |