|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
eto nakon par godina planiranja
![]() ![]() zvukovi Last edited by mirzaa; 09-09-2007 at 09:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
ne kapiram desnu sliku..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
to je samo stražnja strana lijeve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Dobar je demo.
Čuj, Mirza jel ono Micron u pozadini? Kako ti se sviđa njegov zvuk i šta misliš o emulaciji raznih filtera na tom synthu? Jel ima neka konkretna razlika između ili su više manje svi slični (varijacije na temu). Koliko ti se čini "analogan" njegov zvuk? Vidio sam također da ima "analog feel" parametar. Jel ima šta koristi od njega, tj jel detjuna svaki oscilator ili cijeli voice? Last edited by Don Solaris; 05-07-2007 at 11:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
thnx.
je micron je ono. a kajaznam. microkorg koji u njegovom rangu mi zvuči bolje. emulacije raznih filtera stvarno zvuče svaki posebno i drukčije..nisu samo varijacija na temu. tb filter mmmmmm baš dobar. ima taj analog drift..e sad nisam siguran dal mjenja svaki oscilator ili sve skupa...microna više niti nemam pa ne mogu ni provjeriti. sve skupa. fora va synth. sa dosta dodataka. arppegiator, ritam mašina, sekvencer....i sve to možeš zajedno kombinirati. ako ti se ne sviđa kako zvuči može poslužiti i kao midi sekvencer (tjera sve sekvence na midi out). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ma razmišljao sam o Ion-u. Možda bih ga uzeo iz Amerike... 400$ je tamo (sa poštarinom i carinom ispada točno 430 EUR). Sa lokalnim dilerima ne želim imati ikakvog posla (jedan je svojedobno prodavao Ion za 1000 EUR prije mesec - dva).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
tako jeftino? to je super deal. a i ako ti i carinu opale nemre bit previše. microna sam u krškom uzeo. i nekak smuljo carinu..
evo baš gledam..ion u krškom za 772€. :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MCI Master
|
![]()
eh da bacim malo vrijeme u natrag...
nevezano uz tvoj sint na kojem ti cestitam.... ![]() ![]() ![]() ![]() nesto sam i ja diy sarafio i jos imam stosta u podrumu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
eto kutija gotova...fali jo? stra?nja strana al to je to u biti..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prvi Thread | Danche | Promocija radova | 5 | 18-01-2006 08:08 AM |
Prvi 5.1 | Boskovic | Promocija radova | 2 | 05-02-2005 02:34 PM |