![]() |
Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje...
Da ne duljim previse, posto sam odustao od rada sa zivim ljudima, posebno ako nose gitaru i imaju duge kose neprane, okrenuo sam se ovim mreznim kreaturama. Slatki su ovako na daljinu, ne dave, a mozete od njih i sta nauciti...
Uzivajte ako mozete: http://stashbox.org/33948/kejkz%20vs...20Sevdahaz.mp3 Moja malenkost je autor pesme, a solo pri kraju je prstiju i tastature delo naseg prokazenog clana Baltrazaara :) Ovim mu zelim brz povratak na forum i jos mnogo leeeeepih pesmica, kako u solo, tako i u zajednickoj izvedbi... Do slusanja, prijatno! |
Re: Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje...
Ziveo ADSL.
|
:mase:
|
Evo..sada sam preslushao. Burazeru, koji je ovo pravac? :)
Lepo zvuci. Slusham na slushkama i stvarno je lep zvuk..Zanimljiv..Dosta razlicitih zvukova...lete levo desno..gore dole..super je. Sa druge strane, ja ovo ne bih mogao da slusham ali to je stvar ukusa i subjektivno misljenje. :) Samo napred pa da se i drugi ugledaju na vashu saradnju pa da cujemo jos nesto na delu. @Kejkz : Pretpostavljam da si sve zvuke (ako ne sve onda bar vecinu) sam programirao tako da, sve sto cu reci je svaka cast. Poz |
Quote:
Svaka cast kejkz, Balthazaar :) pozdrav bogi |
Poslushah.
A gdje nam je na? Balti? ;) Izgleda da se odviknuo od foruma.. blago njemu... uistinu... :) Sviđa mi se ideja da ljudi ovako surađuju na glazbi. Oggy i ja smo već davno započeli na mojoj davno nezavr?enoj pjesmi... :banghead: |
Quote:
Sram te bilo! |
balthazar aka plastikman :]]]]]
|
Quote:
Naravno da ne mogu otpjevati običnu pjesmicu kad ne znam pjevati!! http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif |
Quote:
RM |
All times are GMT +1. The time now is 02:26 AM. |