|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
hmmmmm ......kod mene je K2 dosta tamniji od Black knighta ...... ![]() ne znam ..... ne mislim da je jedan bolji od drugog , za par dana koliko sam probao , Violet ima prezentniji zvuk sa manje basa , nekako je rokerskiji i prljaviji , roda ima vise bottom end a , i meni ispoliranije zvuci ...... Probao sam ih sa 2 pop pevaca ( slicni stilu Vlade , Sergeja .... ) . Nisam im nista rekao .... i obojica su me molila da pevaju na Rodi .... lepse im je bilo .... mada mislim da bih manje posla u mixu imao sa Violetom .... Akustaru bih snimao sa rodom ..... ne znam ..... zato sam i uzeo oba ..... pa cu da se igram .... jos samo da mi Manley posalje Violet .... umesto da ovde zevzeci sa Idekiusom ![]() Pozdrav Last edited by Max; 23-03-2007 at 11:30 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
ja koristim TLM103 uglavnom za voiceovers, nekad za vokale, i za bass cabs. AT4050 najcesce na kick-u i za vokale, ali ne secam se da me je ikad razocarao u bilo kojoj drugoj situaciji.
tesko ces se pokajati bilo koji izaberes, oba su prilicno univerzalni LDCs.
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
hvala NI!
Verovatno cu uzeti AT4050 probao sam ga i dobar je, a do ovog tipa na forumu koji prodaje TLM103 ne mogu da dodjem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
I ja sam kontaktirao onog tipa sto prodaje TLM 103.Rekao mi je da nije prodat, i vise se nije javljao.Zato sam kupio AT 4050, i zadovoljan sam sa njime.Imao sam Rode NT-2A i mislim da 4050 radi taman toliko bolje koliko je skuplji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
I ja sam kupio AT4050!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio Technica AE5400 vs Neumann KMS 105 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 09-02-2009 12:45 PM |
Neumann kms 105 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 03-12-2008 09:47 AM |
?Neumann? | Estbam | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 16-10-2008 09:02 PM |