|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovde na forumu jedan nas kolega prodaje ovaj Neumann mik,
ja sa njim nisam radio, radio sam sa U 89 i 87, znam da je slabiji od njih ali ja vise para nemam, mozete mi nesto raci o ovom mikrofonu! Jos me interesuje da li je neko koristio neke mik od firme audio-techica i koji mi mozete preporuciti? Hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Koliko si zarazan sa tim Violet Black Knight
![]() ![]() Gde se on otprilike kotira po kvalitetu? -------------------------------------------------------------------------------------------------- P.S. Pogledaj svoj potpis ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 22-03-2007 at 05:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a nisam ja kriv sto su dobar mikrofon napravili ![]() pitaj max-a, on je probao jedan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
Hmmm... ozbiljno si me zainteresovao...
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
*********EDIT************************************* ******************************* Usput, Manley... jesi li probao mozda "BLUE BLUEBIRD", ili "BLUE BABY BOTTLE" mic? Izgleda, za te pare, jao... hmmm... romantichno? ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 22-03-2007 at 06:34 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Nista mi ne govorite za ovaj Neumann?
Za sad koliko sam se raspitivao, moj izbor je at4050 i spram mojih mogucnosti! Ali nisam jos skroz odlucio, tako da slobodno pisite svoja iskustva! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
SuperModerator
|
![]()
Violet ! Violet ! Violet ! Violet ! Violet ! Violet !
![]() ![]() ![]() ![]() a moze i AT, a moze i Neumann, sve je to dobro pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]()
to ti je violet ili ti jz design....oni su pravili sve modele za blue i kada se blue odlucio da dalje nastavi proizvodnju u kini, violet napravi svoj brand i duplo ili trostruko nize cene....tako da zaboravi blue, nemoj da placas vise za istu stvar....koliko ja znam black knight je identican(kapsula) blue baby bottle-u
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio Technica AE5400 vs Neumann KMS 105 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 09-02-2009 12:45 PM |
Neumann kms 105 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 03-12-2008 09:47 AM |
?Neumann? | Estbam | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 16-10-2008 09:02 PM |