![]() |
Neumann TLM103 ili Audio-techica?
Ovde na forumu jedan nas kolega prodaje ovaj Neumann mik,
ja sa njim nisam radio, radio sam sa U 89 i 87, znam da je slabiji od njih ali ja vise para nemam, mozete mi nesto raci o ovom mikrofonu! Jos me interesuje da li je neko koristio neke mik od firme audio-techica i koji mi mozete preporuciti? Hvala!!! |
Re: Neumann TLM103 ili Audio-techica?
Quote:
|
Quote:
Gde se on otprilike kotira po kvalitetu? -------------------------------------------------------------------------------------------------- P.S. Pogledaj svoj potpis :mrgreen: |
Quote:
a nisam ja kriv sto su dobar mikrofon napravili ;) pitaj max-a, on je probao jedan:D |
Quote:
Hmmm... ozbiljno si me zainteresovao... |
Quote:
po meni mnogoo lepse...probao sam sa 4050 i violet je detaljniji, a rode ima one odvratne visoke koje mi ne gode...violet je isto svetao, ali nema takozvanih sibilanata... |
Quote:
*********EDIT************************************* ******************************* Usput, Manley... jesi li probao mozda "BLUE BLUEBIRD", ili "BLUE BABY BOTTLE" mic? Izgleda, za te pare, jao... hmmm... romantichno? :rolleyes: Pogotovu sto je u pitanju renomirana firma koja pravi igracke tipa "BLUE BOTTLE" mic, a i dosta hvale onaj njihov "BLUE ROBBIE" preamp u svojoj klasi... a mic "BLUE BLUEBERRY" mi deluje kao kompromis cene i kvaliteta... pretpostavljam nesto nalik "Amethyst"-u... sad... trebalo bi to chuti... |
Nista mi ne govorite za ovaj Neumann?
Za sad koliko sam se raspitivao, moj izbor je at4050 i spram mojih mogucnosti! Ali nisam jos skroz odlucio, tako da slobodno pisite svoja iskustva! |
Violet ! Violet ! Violet ! Violet ! Violet ! Violet ! :):):D:D ali Amethyst
a moze i AT, a moze i Neumann, sve je to dobro pozz :) |
to ti je violet ili ti jz design....oni su pravili sve modele za blue i kada se blue odlucio da dalje nastavi proizvodnju u kini, violet napravi svoj brand i duplo ili trostruko nize cene....tako da zaboravi blue, nemoj da placas vise za istu stvar....koliko ja znam black knight je identican(kapsula) blue baby bottle-u
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:28 AM. |