|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
znash me... uzmi dva LXP-a!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
pa nesto mi popljuvase lxp-ovce.. .ili gresim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
ne znam, za neke stvari niti jedan plugin ne moze doci ni blizu mom matorom spx990
pitam li se tek kako li bi bilo da imam nesto moderniju spravu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pravo da ti kazem , koristio sam razne reverbe i po meni npr UAD plate 140 MENI bolje zvuci od plate a sa Lex 300 l ( pricam samo o plate ovima , ne o hallovima i roomovima ...... jbg , razliciti ukusi ....) Nesto ne bih bas favorizovao jeftini hardware ( do 500 e ) ....... impulsi zvuce vec jako dobro . Samo se cesto u presetima hardware a nalazi i reverb i dilej i korusi i svasta ...... mozda se pozabaviti revebom i stavljati stvari na njega , kad pogledas sta sve menjas na reverbu na nekom presetu , shvatis da ima tu jos toga ..... osim reverba ....... ( tako sam ja to skapirao .... ja cak u poslednje vreme dodajem nuendovu distorziju ( posto je jedina stereo distorzija koju imam ) i onda stavim amp sim koji skune sve visoke ..... zagusti se super ..... mozes i da ga komprimujes ..... a mozes i da dodas onaj harmonic efekat .... da ga rasiris sa waves s -1 ..... ma sta hoces ) Pozdrav Last edited by Max; 08-09-2006 at 08:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jednostavno, hardware reverbi imaju neki svoj "personalitet" sto ne znaci da su objektivno bolji, mada je za mene uvek bolje imati "hard" spravu koja radi samo to i nista vise, nego (nazalost obavezan) komp, koji radi u apotekama, turistickim agencijama, postama, bankama, i na drugim prozaicnim mestima... licno imam nekoliko tih jeftinih reverba, 2LEXa, YAM rev 500, ali mi je veoma prijatno iznenadjenje BEHRINGER V-VERB PRO, koji sam skoro kupio iz "zezanja" a ispostavilo se da je iznenadjujuce dobar, naravno kao 3. ili 4. reverb u mixu, ali je toliko jeftin da je smesno, pa se isplati cak i uzeti ga na slepo. Ima neke (impulsne valjda) imitacije cuvenih hardware reverba koje dosta priblizno zvuce, a i "repovi" su mu dosta pristojni, jos je i "dual engine" i moze da se vezuje serijski i paralelno, kazem vrlo sam se prijatno iznenadio, pogotovo za te pare (bolja vecera za 4 osobe u Beogradu) Probaj! zaista ne kosta! Pozdrav...
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Cemo, probamo.....
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
kad smo vec kod behringera mislim da vredi probati i behringer edison i behr. ultrafex. po meni to su 2 naj sprave od njih.malo para a dobro rade poso za taj kes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
[quote=slowstar]U pravu si Zvi!!!
evo sad bas citam neki stari intervju sa Chris Tsangarides (tip snima / producira rock / metal, radio sa svim mega bandovima)..U njegovom studiju ima 4 Yamaha REV500 reverba...Meni je cak bolji od Yamaha ProR3 (koji isto imam!) brz za rad, super preseti,,,dzabe!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VSS3, PCM-91 i ostali reverbi(TESTOVI) | STUDIOTON | DSP forum | 158 | 22-04-2010 09:40 PM |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Reverbi - generalni principi | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 41 | 09-09-2008 11:34 PM |