|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Najbolji je Gibonni
![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ne slu?am previ?e pop glazbe i srodnih stilova, ali na ex yu područjima ovaj zadnji Arsen je meni odlican.
?tovi?e, kad ?elim odmoriti u?i, uvijek njega ubacim u player ![]() A i Masimova Vje?tina.
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
Pomesao si sa necim drugim. U Petici, definitivno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Quote:
Stare sam slusao . Imas nesto sto se moze poslati na mail ? ![]() Pozdrav ... |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Računaj da ima 60 MB-a negdje.A mogu ti i neke pjesme samo ako nema? mjesta. Imam flatrate ADSL pa nije problem ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() @zagor , da li znas gde je radjen album " Kad bi moja bila " . Meni se svidja produkcija tog albuma . Pozdrav ... Last edited by kompozitor; 21-01-2006 at 10:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
na MAC+DIGIDESIGN 888/24 kombinaciji, sa APOGEE ulaznim konvertorima, a u YAMAHA 02R mikseru (samo digitalni prolaz, posto je tadasnja verzija kada se "udje" analogno zvucala OCAJNO) monitori su bili Genelec 1031 sa subom, reverbi su LEXovi PCM 91, PCM 81 i 480 LARC, MANLEY i FOCUSRITE Mic preampovi i kompresori, ISA 110 i ISA 215 (valjda) mikrofon je bio NEUMANN lampas U 47 i onaj novi "kratak" isto lampas 149? nisam siguran Bregovic je uglavnom producirao, osim numera "Kad bi moja bila, "Samo kad mi Kazes ljubav" i "Melanholija" i jos jedna - ne secam se, gde je moja malenkost bila aranzer i producent tih numera. Prateci vokali Sestre Kovac, i ponegde Ogi Radivojevic, udaraljke Nesa Sexy, sve ostalo programirano u Logicu (moja malenkost) i odsvirane klavijature (isto moja malenkost) Keys: Samo Rolandi - razni, i sempleri EMU IV i AKAI S 1100, S 3000XL i S5000 (Z 8 tada jos nije izasao) Nadam se da sam pomogao - Pozdrav S
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Bregovic je radio ceo taj album i po mom misljenju poslednji Colin album koji nesto vredi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
P.S. (izvinjavam se)
Mastering je radjen u Londonu, u studijima "StrongRoom" i "Sarm West" gde je i pravljen Glass Master Poz. S
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Quote:
Tabakera je odlicno producirana . Ma svaka na svoj nacin . Pozdrav ... |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |