|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Super ..... verovatno bolje radi i kao kompresor .......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
super ...ovde je bas do sitnih creva objasnjeno...a bas bi bilo divno ako nadjes vremena pa nakacis i te slike opet
![]() Last edited by bezsmisla; 10-08-2005 at 03:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Vidim da dugo vremena nitko nije bio na ovoj temi, a ja sam slučajno naletio tra?eći Kjaerhus manualse...
Mo?e li netko biti tako dobar pa objsniti čemu slu?i sidechain? koliko vidim u ovoj temi, da li je to ''stapanje'' bassa i kicka, da skupa sinkronizirano, zaljepljeno lupaju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
a sta znam,uzmes otvoris fruti vezes peak kontroler za volume na basu i to mu je to...
mozda moze i za trashold na kompresoru.... ![]()
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
ljudi tc jeste lagan ali kad se radi sidechain bas dobije klik. imali smo problema s tim i na par računara smo probali. kad radimo sidechain kik i bas, na basu dobijemo klik.
![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Uzmi voxengo crunchessor, meni super odradjuje posao.... cak znam prije njega stavit neki drugi kompresor a njega na neutral samo za ducking
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Dovoljna objasnjenja su data u 'GAC-1 Users Manual' koji se nalazi u folderu gdje je instaliran, a moze se pokrenuti i sa plugina (ona otvorena knjigica). Vec godinama odlican alat.
Mogu se vidjeti sheme algoritama iz kojih je jasno kako on radi. Evo ovdje imaju i patchevi sto ih je prilozila raja iz bijelog svijeta : http://www.kjaerhusaudio.com/patchbank.php Ja inace vise volim duplirati track, pa jedan obradjivati rucno u smislu sidechain sounda, te ispadne kao podvuceni layer. Stvar navike i kasnijeg komfora u miksanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sidechain pitanje | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 24-09-2008 11:45 PM |
db audioware sidechain kompresija video | lesha | Tutorijali | 1 | 04-11-2007 09:02 AM |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |
sidechain kompresija u acidu | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 19-04-2006 03:18 PM |
Sidechain | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 60 | 30-10-2004 04:20 PM |