|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
najjetfiniji sistem koji bi koristio TDM je Pro Tools Mix sistem, sa jednom digidesign mix-kartom i neki od 88* generacije interfejsa (ako ni?ta makar radi izlaza). 882, 20-bitni 8 in/out interfejs mo?e da se nabavi za neku si?u na e-bay.
Digidesign interfejsi su samo to - interfejsi sa konektorima za ulaze i izlaze, kako analogne tako i digitalne. DSP processing se zapravo obavlja na karti koja se nalazi u ra?unaru. Mix sisteme je mogu?e upgrade-ovati dodavanjem farm kartica, koje su samo dsp (to je Pro Tools Mix Plus sistem). Mix karte su do sad ve? prevazi?ene i ne podr?avaju novije verzije PT-a. HD sistemi rade sa core i HD accel karticama, sa tri interfejsa (192, 96 i 96i). To su najjeftiniji sistemi na kojima ?e raditi dana?nji tdm i htdm plugins. M-Powered je identi?an LE-ju, samo prilago?en M-Audio hardveru. Kao i sa LE, mogu?nosti uglavnom zavise od performanski kompjutera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
NI, dobro dosao, hvala na informacijama. Jesi radio sa LE varijantom, koja je nama (finansijski) mnogo dostupnija?
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
hvala ;]
Radio sam sa LE verzijama sa svim LE interfejsima (ustvari nikad nisam koristio 002 sa kontrolerom). Razlike koje sam primetio su uglavnom "?minkerske prirode" (tipa LE nema input-only monitor), koji nisu 100% neophodni za rad. Sve sitne razlike se daju zaobi?i drugim putevima. Nisam nikad poredio LE i non-LE, ali se nadam da ?u uskoro zameniti cubase sa pt-om u ku?noj varijanti, pa ?u ih mo?da uporediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderator
|
![]()
I dobro koliko i na koji nacin kaska LE za TDMom?
![]() |
#15 |
SuperModerator
|
![]()
... LE ima Input only monitor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
verzija 6.4 (poslednja LE verzija koju sam koristio) ga nema.
koliko ja znam, glavna razlika je softverski limit od 32 audio kanala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
@OFF & Boskovic Nisam jos stigao napraviti mixdown-e, cim bude, javljam i kacim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderator
|
![]()
Jel ima shta od tih mixeva?
![]() |
#19 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Last edited by lesha; 20-07-2005 at 11:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |
Pro Tools HD vs Pro Tools LE | kravadinka | Audio Software | 20 | 16-03-2006 11:29 PM |