|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
kad je samo midi u pitanju, onda cubase vst32. ovaj nuendo i sx su sjebali samo tako po pitanju midija
![]() a ni u audio domeni se steinberg nije bas proslavi, ali ja se drzin njega od pocetka i ne da mi se ucit nove programe. ![]() kad bi i presa na drugi sequncer sigurno mi i na njemu nasa milijun nedostataka u odnosu na nuendo.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Radio sam sa Sonar 4 , ali mi je Sx bolji . U Sonaru mo?e? menjati mesta insert efektima ( kao u Wave Labu ) sto napr. u Cubase ne mozes , a sto bih voleo da imam kao opciju .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
Cisto, kolekcionarstvo... Gle... pade mi jos nesto na um... to cu da postujem u topic-u "razno"...
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
e bas tako
a ja Logic ne bi menjao ni za sta na svetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Imas Mac pa koristis ovaj novi,ili krkas staru verziju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
a to sa premjestanjem pluginova je stvaaarno nedostatak. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Banned
|
![]() Quote:
![]() U Wave Lab mo?e , u Sx ne ?! ![]() Ima jo? " sitnica " koje bih mogao prigovoriti Cubase - u ( iako radim sa njim ve? 10 godina , sa prekidima ) ; ali ipak je to najbolji izbor ( subjektivan stav ) . EDIT : Mada u mikseru ima ( svakom kanalu pojedina?no ) funkcija " Routing " za koju mi nije jasno ?ta radi . ?ini mi se da ne slu?i ni?emu . A bio sam se taman ponadao . |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
|
![]()
E a niko ne pomenu da malo ima i zavisnosti od muzike i vrste rada koji sekvencer da koristis. Recimo Protools za usnimavanje i rad sa semplovima (pure spomenu) Ableton live je jak za elektronsku muziku i tu nema osporavanja dok je Steinberg zlatna sredina iako vise naginje semplovima nego midiju. Sonar mi je mnogo bolji za midi ali ipak koristim Nuendo, navika.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I najbolji sekvencer je.... | milos | Audio Software | 98 | 21-06-2010 06:26 PM |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Ubica Logic8 i Nuendo 4 - novi sekvencer | Moritz | Audio Software | 7 | 26-09-2007 10:42 AM |