|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Po meni Trilgy je VRH!!! sto se tice semplovanih basova (fleksibilnost, interfejs, kvalitet, CPU usage...)
Medjutim, na FM7 sam par puta dovio nevidjene rezultate sa basovima koje sam pravio, naravno tu su jos i CW synthovi...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
Trilogy nema dovoljno harmonika, sitnih prljavstina, blagi strokavi drive... e, ali to nema ni jedan VST, sample, klavijatura, modul... Ako neko zeli to, onda mora ziva bass gitara...
![]() |
#13 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() BTW : CW je sto se synth bass-a tice besprekoran
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ja sam imao zanimljivo iskustvo: snimao sam zivi bas skoro, i to je baja doneo vorvika, fendera i jos jedan, ne secam se koji. Snimali smo razlicite materijale, izmedju ostalog i par narodnjaka. Sto se tice jedne balade, tu je zivi bas briljirao! Mejutim, sto se tice ostalog (bio je neki kao pop dens i dva narodnjaka), ja sam zadovoljniji sa Trilodzijem. Medjutim, po meni je presudno na Trilogy staviti nesto, da bi se dobio vrhunski rezultat. Ja pokusavam sa LA-2A, a ako je materijal malo siroviji, onda napravim dva kanala, pa na jednom pustam "clean" Trilogy, a na drugi, koji je midi kopija prvog, pustam drugi Trilogy sa istom farbom, ali pusten kroz Guitar Rig. Napravim odnos ta dva kanala i stvarno mislim da su rezultati odlicni. U nekim slucajevima, dobar je i PlugSound Fretted, ali jedino kod Trilodzija cujem onu masu dole...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
ajde uputite me ....Trilogy je VST ili greshim???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
I da... :roll: ipak ima crvenu tablu, a ne plavu... moja gre?ka. :oops: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
da VSTi i ZVUUCIII.. ima mooda, ima sve, zvuk, toliko flexibilan da bass moze da ti zvuci gotovo ko pravi... prava stvar.. akusticni bass je ludilo i tu nema price
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
moracu da ''zavrshim'' negde taj Trilogy.. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Trilogy ima jako dobro odra?en akusti?an bas, i synth bass-evi su mu odli?ni, ali se sla?em da elektri?ni basevi nisu ba? sjajni. Mislim da su previ?e uredni, kastrirani, imaju tu General Midi ulickano dosadnu foru.
Pretpostavljam da mogu da pro?u u nekoj pop svirci, ali su za rock i bilo ?ta tvr?e potpuno bez?ivotni. Za varijante agresivnijeg Bass-a, HardcoreBass mi je mnogo bolji, nema mnogo izbora ?to se ti?e samih baseva, to su dva bassa snimljena na nekoliko na?ina, ali re?avaju stvar. Pretpostavljam da ljudi koji su na temi hvalili Trilogy rade muziku u kojoj bas treba da zvu?i ispeglano i nenametljivo, za to je trilogy ok.
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
uklopi? u sliku gubi vjerodostojnost postaje napuhnut pa kad malo po onim dugmi?ima pr?kari? ne?to dobije? ali opet nije to u slici nimalo "ono" Upravo slu?am Quin-ovce njihov "to live Forever" ima bassa po cijeloj slici ali je tu negdje ispred tebe.Ako me razumijete..ma ja ni sam sebe ne razumijem.! :oops:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
sub bass nivoi | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 04-12-2006 12:06 PM |
50 bass tips ! | Color | Tutorijali | 0 | 19-05-2005 05:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |