|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sumnjao Pancevac da ga zena vara i narucio detektiva... Posto nije imao
dovoljno para, uzme najjeftinijeg ... Kineza sa Buvljaka. Nakon par dana dobija pismo: Most honorable sir! You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window. He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She play with he. I play with me. I fall off tree. I not see. No fee, Cheng Lee ------------------------------------------------------------------------- Pao avion na groblje i policajci izvukli 2000 tela... -------------------------------------------------------------------------- Bio simpozijum pivara, a u pauzi ljudi odluce nesto popiti. Predstavnik Heinekena naruci Heineken. Onaj iz Budweisera naruci Bud. Onaj iz Stelle naruci Stellu. Samo Irac iz Guinessa naruci Pepsi. Pitaju ga ostali: 'Pa dobro, kako mozes na simpozijumu pivara naruciti Pepsi?' Tek ce Irac: 'Pa... Kad vi necete pivo, necu ni ja.' -------------------------------------------------------------------------- Dzek se budi sa zestokom glavoboljom posle prisustvovanja Bozicnoj zabavi u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije , ali sinocno pice uopste nije odavalo ukus alkohola. Cak se i ne seca kako je stigao kuci sa zabave. Razmisljao je sta je mogao da ucini prethodne noci u stanju u kom se nalazio. Morao je da natera sebe da otvori oci i prvu stvar koju je video je nekoliko aspirina pored case vode na stocicu. A pored njih crvena ruza! Dzek ustaje i vidi svoju odecu ispred sebe , cistu i ispeglanu.Pogleda po sobi i vidi savrsen red. Takav je bio i ostatak kuce. Uzima aspirin i prepada se kada u ogledalu kupatila ugleda veliku modricu ispod svog oka. Medjutim primecuje i poruku u uglu ogledala napisanu crvenim ruzom i otisak usana njegove zene na ogledalu."Duso, dorucak je u rerni, izasla sam ranije da kupim namirnice kako bih ti napravila tvoju omiljenu veceru. Volim te, dragi!" Posrcuci po kuhinji i proverava da li je dorucak spremljen, ali tamo je sa toplom kafom i jutarnjim novinama.Njegov sincic doruckuje za stolom. Dzek pita: "Sine , sta se desilo sinoc?" Sin odgovara: " Pa , vratio si se kuci 3 sata posle ponoci, pijan i izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, posle si povracao u hodniku i dobio si tu modricu kada si udario u vrata. Zbunjen pita sina : " Kako to da je sve u najboljem redu, ruza, dorucak.?" "A, to! Pa, mama te je odvukla u spavacu sobu i kada je pokusala da te skine, ti si povikao "Ostavi me zeno, ozenjen sam!" -------------------------------------------------------------------------- moj mali doprinos forumu.. ![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |