|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#151 |
Junior Member
|
![]()
Mali Crv pita oca Crva:
- Tata, tata, da li je istina da ima crvi koji žive u jabukama? - Ima sine. - Aaaaa da li ima crvi koji žive u mesu? - Ima sine, ima i takovih. - Pa tata moj dragi, zašto mi onda živimo u govnima? - Zato sine, što je to naša domovina. Tri pedera uhvatili djevojku i odvukli je u šumu. Dvojica je drže, a treći joj češlja kosu. Last edited by Bockie; 04-07-2013 at 05:36 PM. Reason: reklama sklonjena |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Pro Member
|
![]()
Dosho mali ciga kod mame i kaze mami
mama daj sisu,mama daj sisu,odgovori mu mama,sine pa ti si veliki ,a on ponovo mama daj sisu.kaze njemu mama pa sine ti si to prerasto sta ce tebi sisa i on ponovo mama daj sisu besno njemu mama odgovori ma ti sine si porasto da mama picu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Junior Member
|
![]()
Ako je ženi neugodno dok te gleda kako masturbiraš... Da li misliš:
a) da trebate provesti više vremena zajedno, b) da je ona preukočena, c) da bi ona trebala sjesti na drugo mjesto u autobusu? Last edited by Bockie; 04-07-2013 at 05:35 PM. Reason: reklama sklonjena |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hahahhahhaha JAKO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kaze doktor cigi : " cigo,moraces da prestanes da drkas".
"Zasto bre doktore" - iznenadjen pita ciga " pa da bi mogao da te pregledam" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
VIP Member
|
![]()
hahahah vrh !
![]() |
#157 |
Member
|
![]()
Ja cuo dva dobra za cigu...
Cigi izgorela baraka,dosla komisija da popise stetu,Ciga nabraja sta je imao od tehnike...LCD televizor,Ravna ploca sporet,masina za sudove,masina za susenje,masina za pranje...Cekaj bre Cigo ,pa ti nisi ovde ni struje imao,kaze clan komisije...a zaboravio sam,kaze Ciga,pisi agregat ![]() Ciga gastajbajter kupuje roze kupatilo,ali nema nigde roze kada,ode u Beograd u specijalizovanu prodavnicu,kaze treba mi roze kada,prodavac,nemamo roze imamo samo bide roze,pa to i kazem ,kaze ciga ,da bide roze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Pro Member
|
![]()
hahahahahahaha
pobedili ste sa "brazilcima" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Junior Member
|
![]()
Ka?e Mujo Fati:
-Hajde da sebi priu?timo jedan lijep vikend. Fata: dostava alkohola -Hajde, mo?e, super ti je ta ideja. Mujo: nocna dostava -Ni?ta onda, vidimo se u ponedjeljak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
VIP Member
|
![]()
Hobotnica na srpski način
Sastojci: - 1 manje jagnje (do 15 kg) - 1 veća hobotnica (cca 2 kg) - krompir (po ?elji) Priprema: Dok se jagnje vrti na ra?nju, hobotnica se lagano kuva,uz dodatak krompira po ?elji u puno vode umereno zasoljene(naprstak,dva).Hobotnicu kuvati do otprilike kad i jagnje bude dovoljno pečeno.Izvade se krompiri, voda prolije a skuvana hobotnica izvadi iz posude.Jagnje servirati uz hladno pivo a hobotnicu baciti mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede. Prijatno!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |