|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ahahahahaha ![]() ![]() ![]() Paz ovaj ![]() Umro Bil Gejts i oti?ao na onaj svet. Čeka on tako u čistili?tu kad se pojavi Bog lično. - Dakle, Bile, malo sam zbunjen. Ne znam gde bih te stavio. Istina da si zadu?io čovečanstvo ?to si stavio kompjuter u skoro svako domaćinstvo sveta, ali s tim si doneo i brdo nevolja. Svejedno, napraviću izuzetak i dopustiti ti da sam odabere?. - Evo, pa ti pogledaj prvo pakao. I pogleda Bil pakao. Čisto, lepo, mirisno, pe?čane pla?e i kristalno bistro more, ribe trče gole, vri?te od smeha? Bil očaran ka?e: - Pa ovo je sjajno. A raj? - Pogledaj i raj, ka?e Bog. Visoko na nebu, par slatkih anđelčića svirucka harfe i lepr?a po oblacima. Bil gleda razmi?lja i ka?e: - Mislim da je ipak bolje u paklu. Biram pakao. - Dobro, kako god ?eli?. I po?alje on Gejtsa u pakao. Nakon dve nedelje poseti Bog Bila u paklu. A tamo Bil u vreloj mračnoj pećini sav u te?kim lancima ?ibaju ga dva demona, vatra bukti, sve smrdi - ?ta je Bile, kako je? Bil totalno izmučen i razočaran odgovara: - Kako, kako je? Pa jezivo je, nije uop?te onako kako sam očekivao. Gde su one predivne pla?e i komadi i kokteli i sve? Bog se nasme?i i ka?e: - E, sinko, to ti je bio screen saver. ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Pro Member
|
![]()
Kladio se Mujo sa Suljom da ?ovjek kome je farbao stan ima zlatnu WC ?koljku.
Suljo: - Daj ba jarane, okle zlatna ?koljka u WC-u? Mujo: -Svega mi, ajmo oti? kod ?ovjeka pa ?e? vidjeti. Odu oni u Zagreb da se Suljo uvjeri. Dolaze pred ku?u, pozvone na vrata. Vrata se otvore, kad Gabi Novak na vratima. Mujo: - Dobar dan gospo?o. Ja sam Mujo, a ovo je moj jaran Suljo. Prije par dana sam vam farbao ku?u i ako je mogu?e samo da ovom Sulji levatu poka?em da vi imate zlatnu ?koljku u WC-u. Kad ?e ti Gabi Novak: - ARSENEEEEEEEEEEEEE, EVO TI GA ONAJ STO TI SE POSRO U SAKSOFON! |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Pro Member
|
![]()
Serlok Holms i Doktor Votson na kampovanju
Nakon vecere i boce vina, zavlace se u vrece za spavanje u svom satoru i tonu u san. Nakon nekoliko sati, Holms se budi i protresa kolegu: ?Votsone, pogledajte nebo i recite mi sta vidite? ?Vidim milione i milione zvezda. ?Sta iz toga zakljucujete ? ?Astronomski, to mi govori da postoje milioni galaksija, moguce i milijarde planeta? astroloski, primecujem da je Saturn u Lavu... vremenski, zakljucujem da je otprilike 3 ujutro? teoloski, vidim da je Bog svemocan, a mi mali i beznacajni? meteoroloski, mislim da ce sutra biti divan dan? a vi, Holms, sta vi zakljucujete? ?Votsone, vi ste kreten! Zar ne vidite da su nam ukrali sator?
![]() |
#144 |
Member
|
![]() Last edited by Danilo S; 06-04-2013 at 06:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Moderator
|
![]()
Muja se slupao kamionom, kr?, lom i mrtvi na sve strane, pandur zabezeknut, skinuo kapu, dr?i se za glavu pa ga pita kako se pobogu sve to desilo.
Muja obja?njava: - Ja na kočn'cu... ...ne radi...! - Ja ručnu... ...ne radi...! - Ja u traf'ku... Radi!
![]() |
#146 |
Pro Member
|
![]()
Mujo i Haso u zatvoru slu?e kaznu. Mujo slu?ajno na?e neki flomaster i po?ne da crta, a Haso ?e na to: Mujo, nemoj da ?ara? po zidovima, istera?e nas!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Junior Member
|
![]()
Tek ?to su Mujo i Fata počeli voditi ljubav, njihov ?estogodi?nji Mujica upadne u sobu.
- ?to to radi?, tata? Noćna dostava - Zna? da si uvijek ?elio brata - poče Mujo. - Stavljam brata u tvoju mamu i on će se pridru?iti na?oj porodici za devet meseci. Dječak se zahvali roditeljima i zatvori vrata. Sljedeće večeri, Mujo nađe sina ispred kuće kako plače. - ?to je bilo, sine? - Tata, zna? kako si stavljao brata u mamu, za mene? E, pa po?tar ga je pojeo jutros... Djevojka: Kad se budemo vjenčali prestat će? pu?iti! Dečko: Ok Djevojka: I piti! Dečko: Ok Djevojka: I prestat će? izlaziti! Dečko: Ok Noćna dostava hrane Djevojka: ?to bi jo? mogao promjeniti? Dečko: Ideju da te o?enim!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Moderator
|
![]()
Za?to ciga plače kad gleda Titanik?
Zbog gvo?da...
![]() |
#149 |
Moderator
|
![]()
Dolazi čovek na Biro za nezaposlene, na šalter:
- Dobar dan! - Dobar dan. - Jel ima posla? - Ima, naravno. - Kolika je plata, radno vreme i to? - 6 sati dnevno, plata je 1000€ Čovek gleda , ne veruje... - Ma vi mene zajebavate?! - Pa, Vi ste prvi počeli gospodine!
![]() |
#150 |
VIP Member
|
![]()
^^^ 5+
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |