|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 27-12-2010 at 08:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa ima Lexicona 960 ko salate, pa Massive Passive eq-u, pa raznoraznih kompresora, Avalona, Tubetech-ova, Shadow Hills-a, EMT-ova, 1176-ova, ima svega i svacega, a o mikofonima i da ne pricamo.... pa miksete : SSL (ja znam za nekoliko velikih) pa one male SW900, pa Neve-ovi, MCI, Tridenti, Euphonix, Icon-i, itd itd... Pa ProTools HD, pa Radari, magnetofoni, Adati...itd itd Na broj stanovnika u Beogradu, ima itekako dovoljno studija i producenata sa dobrom opremom..(istom kao sto se koristi po svetu i na kojoj se snimili na milione odlicnih pesama i albuma). (da podsetim, Alanis Morissette je svoj album -koji je razvalio- snimila na Adatima !! (nema tape saturacije...) ![]() a sad se vrati i procitaj ono sto je Arthur napisao malopre o "muzicarima"... PS sto bi brisali temu?? nema nekog velikog vredjanja i pljuvanja....manje nego obicno a evo vec smo nakrkali dosta stranica u polemici....13 stranica, 3600 views..cita se, pise se...forum je aktivan ! uraaaa
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 27-12-2010 at 08:37 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
VIP Member
|
![]()
Samo da objasnim za?to sam "počeo sa povlačenjem" iz teme.
Quote:
Mo?da nisam najbolje objasnio ?ta podrazumevam pod "entuzijazmom". Sa 20 godina ima? entuzijazma za sve, jer ti je sve izazov - i da pove?e? mikrofon, i da prati? intonaciju pevača, radi? punch in/out i da edituje?, strečuje?, dihtuje? timing gitara, vrti? parametre na reverbu, cima? filtere... sve ti je super zabavno. Ali kad to uradi? par stotina ili par hiljada puta to prestaje da bude zabavno jerbo ukapira? da se 70% tih akcija svodi na čistu fizikaliju koju mo?e da obavlja neko drugi, a ti da se malo usredsredi? na samu muziku/zvuk. I ako sa cca 45 leta nisi do?ao do statusa da neko strečuje, trigeruje, stemuje, reinstalira sw/hw umesto tebe, a da se ti posveti? organizaciji zvuka (koja je funkcija ove gitare? da li je u refrenu va?niji back vocal ili rif? kako da napravim galamu koja mi treba, a nema je u aran?manu?)... jebi ga, to znači da ti je posao toliko lo?e plaćen da nema? novaca da unajmi? svog operatera i da je stvarno vreme da ide? na pecanje. Verovatno sam opet ostao nedorečen, ali nema veze, forum je, nije ?kola. Quote:
![]() To je sečenje grane na kojoj se sedi, i potpuno je svejedno da li je seče? ručnom ili motornom testerom. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#124 |
Senior Member
|
![]()
Istina kad sam tek počeo snimati reklame, pu?tao sam voditeljima da ih pročitaju kako oni misle da treba (misleći kako su iskusniji i da bolje to znaju od mene) pa sam se jebavao da to ispeglam, i bio sam im jako drag, danas kad ih tjeram da čitaju vi?e puta misle da ih zajebajem, i ka?u kako sam prije bio bolji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bas tako...i nisam ja jedini slucaj. Pricam sa gomilom ljudi u slicnim godinama (40-45+) i svima su sad te stvari cimanje...cista fizikalija !!! Ja sam pokusavao da nadjem asistente pre (dok sam bio puno bizzi) ali mi nije polazilo za rukom da nadjem nekog ko je inteligentan, moze da skapira (brzo) sta treba da se uradi (brzo) i da ne tripuje mnogo. Taj neko bi trebao da bude dobar i da zna bar koliko i ja... ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#127 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sorry, realnost kuca po ramenu, odoh da pravim kalendar...
![]() |
![]() |
#128 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa P.S. Asistent = onaj ko će da umesto tebe uradi frajn?tad ![]()
![]() |
![]() |
#129 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#130 |
VIP Member
|
![]()
Buss Assign se uradi za 3 sekunde, ali ne radi se o tome. Zna? i sam.
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Chris Lord Alge apeluje da se bojkotuju krakovani plugovi | DaBear | Razno | 18 | 27-12-2010 12:19 PM |
EP-34 Tape Echo plug-in for UAD-2 | HeatMan | DSP forum | 4 | 24-09-2010 06:35 PM |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |
Slovenija, Metro i Gregor Z u Tape Op magazinu | DaBear | Razno | 10 | 25-11-2007 07:08 PM |