|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Psiho
|
![]()
Vokoder s turbo-mega-cool frazama tipa "megatron man", banalne melodijice koje pomalo podsjechaju na muziku u nintendo igrama... uglavnom sve shto vole mladi. Easy going glazba koja ima izuzetno dobro odradjene aranzhmane i produkciju ali muzichki se jedva razlikuje od bilo koje disco stvari kakve se mogu chuti u lunaparku tamo gdje se voze autichi na sudaranje
![]() ps: najcheshcha odlika "lunapark glazbe" su kvazi trens lead soundovi sa sync oscilatorima i unison-om, pravilni LFO-i na filterima (obavezno 8 ili 16 doba).
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 05-08-2007 at 05:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by silicon science; 05-08-2007 at 06:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
MCI Master
|
![]()
Ima jos nekih detalja
recimo da je cijeli song snimljen 3 instrumenta.... Prophet 5 Rev 2 PAia Drum Paia Vocoder i to je to nema sequancera, multi trackinga..sve na 8 kanala magnetofon pa u mix!!!!!!!!!! NEMA JEBENOG NUENDA; PCa ,16 midikanala, ton modula, samplera, pametovanja, prica o preampima, puno kompresora, 480l, TC .... a sve zvuci cisto i lijepo + sva glazba je za lunapark...ali kao i svaku drugu glazbu ... I DISCO TREBA ZNAT SLUSAT!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prije 25 godina. I još uvjek joj neki producenti nisu dorasli, i ne mogu dobiti taj zvuk. Ili ti u prijevodu - on je prije 25 godina napravio nešto što tek sada ekipa polagano konta i u stanju je kopirati. S time što je on to sve radio ručno sa 8 kanalnim magnetofonom. Ako nije jasno o čemu pričam, probaj kopirati njegov sound iz "nintendo igrica". Uzmi VSTi (bilo koji, ili sve zajedno) i probaj složit taj "sound". Ako uspiješ, pošalji mi broj od svojeg žiro računa. Ja ću ti poslati 1000 $. Jer si mi upravo uštedio duplo toliko - pa ne moram kupovati Prophet Rev2. ... Last edited by Don Solaris; 05-08-2007 at 07:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
MCI Master
|
![]()
http://webs.advance.com.ar/dheinz/Patrick%20Cowley1.htm
evo pa se malo educirajte DISCO TREBA ZNATI SLUSATI |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Pro Member
|
![]()
Reći ću liku da to posnima. Objasnit ću mu da radim za deepsynthesis.net i da bi nam jako drago bilo da nam poslika tu opremu od Patricka Cowleya.
Nego, ja sam tamo ne?to editirao svoj post pa sam zabunom obrisao i dio o slikama. Nema veze. Skontao si o čemu se radi. Javim ako bude ne?to od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
MCI Master
|
![]()
Patrick je umro davno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Stigo Oberheim OB-X !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 15-11-2008 02:42 AM |
Stigo' stojadin ! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 27-02-2008 09:11 PM |
Stigo Powercoreeeee | loomen | DSP forum | 8 | 15-09-2007 07:56 PM |
stigo mi luna2 | saki | DSP forum | 20 | 02-11-2005 10:33 PM |