|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prije 25 godina. I još uvjek joj neki producenti nisu dorasli, i ne mogu dobiti taj zvuk. Ili ti u prijevodu - on je prije 25 godina napravio nešto što tek sada ekipa polagano konta i u stanju je kopirati. S time što je on to sve radio ručno sa 8 kanalnim magnetofonom. Ako nije jasno o čemu pričam, probaj kopirati njegov sound iz "nintendo igrica". Uzmi VSTi (bilo koji, ili sve zajedno) i probaj složit taj "sound". Ako uspiješ, pošalji mi broj od svojeg žiro računa. Ja ću ti poslati 1000 $. Jer si mi upravo uštedio duplo toliko - pa ne moram kupovati Prophet Rev2. ... Last edited by Don Solaris; 05-08-2007 at 07:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
http://webs.advance.com.ar/dheinz/Patrick%20Cowley1.htm
evo pa se malo educirajte DISCO TREBA ZNATI SLUSATI |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Reći ću liku da to posnima. Objasnit ću mu da radim za deepsynthesis.net i da bi nam jako drago bilo da nam poslika tu opremu od Patricka Cowleya.
Nego, ja sam tamo ne?to editirao svoj post pa sam zabunom obrisao i dio o slikama. Nema veze. Skontao si o čemu se radi. Javim ako bude ne?to od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
Patrick je umro davno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
znaci rekao i ostao ziv (shiva) hahahaha sine da nije bilo njega ne bi bilo pre svega kanadjana pod imenom lime pa nesto kasnije bobby orlanda , gino soccio-a , jos kasnije hacker-a , if-a , legowelt-a , sven vath-a(80-ih pod imenom OFF ne ovaj nas
![]() patric cowley je redak primer sta se sve moze uraditi sa samo jednim sintom i tada hi tech tehnologijom i mozda tu lezi ta nasa strast sa tim vintage spravama Aj pa uzdravlje p.s. evo poslusaj gino soccio - the outline album , john forde - woman (ep) , lime - lime (u r my magician ) sillicon dream - albert einstein , i ne znam sta vec , italo strikes back dvostruku kompilaciju (originalne stvari u modernom ruhu) pa ces cuti da je ono sto mi danas slusamo kao nesto novo , nista do restorovanja fajlova iz recycle bin-a ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Stigo Oberheim OB-X !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 15-11-2008 02:42 AM |
Stigo' stojadin ! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 27-02-2008 09:11 PM |
Stigo Powercoreeeee | loomen | DSP forum | 8 | 15-09-2007 07:56 PM |
stigo mi luna2 | saki | DSP forum | 20 | 02-11-2005 10:33 PM |