|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da je pojedincima jedini nacin da izadju iz ovoga taj da svedu ovu pricu na licni nivo ...
Ne interesuje me da li ste aranzer, automehanicar, doktor nauka ili sisata pevacica, takodje me ne interesuje da li sve volite da uradite sami ili volite da svak zaradi svoj dinar. Takodje vas ne treba da interesuje kakva je moja muzika niti da li imam kompleks od vlade georgijeva. Ono sto mene u ovoj temi jedino interesuje, jeste tvrdnja koju ste vi izneli, da je MAC, najbolja platforma za svakoga u svakom pogledu. Posto vidim da cvrsto stojite pri tom stavu red je da nam dokazete i zasto je to tako. Ako neko ima evidentne dokaze da je MAC u svakom pogledu, za svaku svrhu i za svakoga bolja platforma od PCja, neka ih prilozi. U suprotnom, daj da bataljujemo ovo ...
![]() |
#112 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Montipajtonovski sazetak nase realnosti. Tuzno, smesno i istinito. Svaka cast ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Mason
|
![]()
Uhhh... di si be naucio ovakve govore?
![]() ![]() Ja bih vam rekao da se batalite tema PC vs. MAC... Besmislene su... Eto, pricam protiv sebe, jer me ovo puno zabavlja ![]() Sumanut... postajes uvredljiv... nema smisla... a i glupo je da se ovako zabavna temica zakljucava ![]()
![]() |
#114 |
MCI Master
|
![]()
FIGHT FIGHT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PC je kanta Mac je racunalo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Mason
|
![]()
Khm... khmmm... kasljutz...
![]() Evo i mog skromnog doprinosa temi ![]()
![]() |
#116 |
MCI Master
|
![]()
dobri
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Podjimo od ovog postulata : Ja radim u gradskoj cistoci i svoj prvi Mac sam nasao na smetljistu, e vec za drugi sam rentao sestru na Pancevcu! A ti si za svoju Pisijevacu ukrao babi zubalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zato udri! I vi svi zaboravite da ste aranzeri,producenti itd. skidajte se do pasa goli i udri po cevanicama! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a ko zna, mozda neko i opandrci glavom pa prestane gledat limene kante a pocne guzice i sise ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tuga braco mpc 2500 | Cocchain | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 61 | 21-10-2008 10:12 AM |