|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Member
|
![]()
Mislim da taj subjektivni osecaj stapanja instrumenata iz nekadasnjih modula dolazi iz nastojanja kompanija koje su ih proizvodile da se instrumenti koliko je god to moguce lepe jedni za druge bez naknadne ekvializacije i kompresije. Jednostavno je neverovatno kako se bilo koji kick i bas gitara iz bilo kog starijeg Rolanda lepe jedan za drugi.
Jednostavno ti moduli su pravljeni da kada pustis MIDI uz najosnovnije podesavanje nivoa kanala zazvuce. Fleksibilnost zvukova nula, ali pustis i sve radi... M1 + DX7 + SH101 + TR808 + Chorus strat + Lexicon bez tenzije ka sto vecem RMS-u i eto miksa za sat vremena. Ali kad ubacis sidechain kompresiju, RMS i teznju ka zvuku zivog bubnja ode mast u propast... |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#103 |
Pro Member
|
![]()
Pa hajde i ja da se dopishem,koristim bateriju 3 i steinberg lm 4 plugin pack..sad ce 7godina i nimalo mi nije dosadila ni jedna banka..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BFD Eco Drums | Zid | Audio Software | 0 | 22-03-2012 07:32 AM |
Drums | Bitch | Aleksandar Sa?a Habić | 16 | 18-09-2010 11:43 AM |