|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Dao ja njima u reziji da to puste, a oni me gledaju bledo: "Jesi doneo audio CD?!" -"Ne. Zasto bih? Doneo sam vam datu" "Pa mi to nemamo odakle da pustimo..." (?!?!?!?!) - (prikrivam nervozu) "Pa dobro, dajte mi kompjuter da samo prekonvertujem i prebacim u audio CD..." "Koji kompjuter?!?!?! Nema!" ![]() ![]() ![]() Na kraju je nadjen neki kompjuter, "negde" pa su prebacili na tejp... Da se ubijes!
![]() |
#102 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() Nasa je mala televizija potpuno digitalna. Komplet, sve se grebuje na kompove, tu su nam baze i montaze, serveri, i iz kompa se i emitujemo. Cak smo i sopstveni softwer za to razvili ![]() |
|
![]() |
![]() |
#103 |
Mason
|
![]()
Iza biste Josipa Broza, gde ga je sakrio lik koji je dobio posao preko veze, da ga neko SLUCHAJNO ne bi terao da ga koristi
![]() I onako te digitalne novatorije, pored toga sto su jogunaste i komplikovane, loshe zvuche i svi dobro znamo da u program treba ici sa magnetofonske trake... sa STUDER-a sa kraja 70-ih, pocetka 80-ih ![]()
#104 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kad meni covek (ne mogu bas da imenujem, da ne ispadne da se rugam coveku koji se dosta dugo bavi tim poslom) iz reportaznih kola kaze : "Sta?!?! Sa lap topa ces da emitujes festival?!?!?! To sranje sluzi samo za video igrice, ko je jos video da se tako radi?!?! ...." A ja vec dve godine emitujem festival sa lap topa od kada mi se na jednom festivalu CD plejer (i to vrhunski) zaglupio. Ne da nemam problema, nego je sve mnogo brze, preciznije, urednije, sigurnije. Ako vidim da negde skripi, odmah mogu da reagujem i da menjam. Vrh! Ali to su ionako sve "igracke"... ![]()
![]() |
#105 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Naravno da ima boljih pesama , a kriterijum je takav " po babu i stricevima " .... Tvrdim da je svaka pesma na Beoviziji 2007 usla preko veze i poznanstava .... a vi mi recite koja nije ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Moderator
|
![]()
Mogu da govorim samo u svoje ime...
#107 |
Pro Member
|
![]()
Nije nemoguce, tuzno je samo to da mladi koji stvarno znaju znanje, brzo prilagodjavaju svoje stavove "shefovima" kako bi bolje prosli, pa i njihova muzika postaje monotona i bezvredna...
(joooj, pa ja sam skroz zaboravio da odgovorim na ovu temu. Oggy, sorry, odgovaram ti u najkracem mogucem roku na ono sto si mi napisao jos prosle godine ![]()
#108 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Moraces i mene da podsetis o cemu se radi ![]()
![]() |
#109 |
Pro Member
|
![]()
dont worry, citiracu...
#110 | ||||
Pro Member
|
![]()
Uhh, izvinjavam se na poprilicnom kasnjenju svima...
@oggy Quote:
Quote:
Quote:
![]() Ne, pazi, realno i ne bi bilo tako lose da se proba sa tako necim (ne neki ozbiljan festival), ali s obzirom na situaciju (tipa "ko ce to da slusa, bolje ja da gledam Rosalindu") i na kvalitet zvuka koji se emituje, od toga nema nista. Quote:
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |