Studio u izgradnji(studio Garaza)
Pozz,za sve clanove foruma.Studio koji je u izgradnji,u stvari,grubi radovi su vec uradjeni,na jedini moguci nacin,posto je to u stvari 30god star objekat za neku sasvim drugu namen,skoro je prezidan i uradjena je drvenarija,u smislu prozora,vrata.Ali naravno,dosla je na red izolacija i samim tim sumiranje budzeta i mogucnosti.Pratim forum dosta dugo,ali sam do skoro bio ubedjen da cu uspeti uz sve prikupljene informacije da sam sve realizujem,ali kako je doslo do izbora materijala,stao sam i neznam vise sta da radim.Prostor ima 42 m/2 i podeljen je na cetri prostorije,od kojih je jedna soba za sviranje(snimanje),soba za vokal,soba za miks i soba za pivo.soba za snimanje se prva izoluje radovi bi trebalo sto pre da krenu.Velicine je 16 m/2,sa spoljne strane je postavljen stiropor 8cm,a unutra je do skoro bio stiropor i neki stari azmofon koji je skinut,tako da sam na pocetku i hteo bi da uradim na sto bolji nacin,budzet sa kojim raspolazem je nekih 50000din.Vec sutra cu nadam se da postavim slike sa rasporedom i velicinom prostorija i koriscenim materijalom.
Last edited by nik1883; 20-08-2013 at 06:06 PM.
|