|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() Quote:
Nije mi jasno, zasto mislis da ce neko probati da uradi to sto sam savetovao? Pored tolikih upozorenja iskusnih clanova? Eto, i ti si na cas napustio svoje obaveze samo da bi upozorio pocetnike da ne citaju moje postove... Zasto bi neko citao to sto pisem i pored tvog upozorenja? ![]() Zar ovo nije dovoljno svakom razboritom coveku da shvati da su moji postovi losi i netacni? Od ovog argumenta, nema jaceg. Posto ne uvazavam ni to, ostaje da me banujes. Last edited by google; 30-03-2010 at 04:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Moderator
|
![]()
Evo i cika Tiki ima googleitis virozis gravis...
![]() Problem nastaje onog momenta kada se ozbiljno shvati, a stanje rapidno pogorsava kada se pokusa smisleno kanalisati u bilo koju formu. Disperziju vrsi u svim pravcima sa sto manje tacnih informacija i lako ces ga prepoznati po tome sto za resenje svakog problema u bilo kojoj situaciji ili tehnici rada koristi MCI preamp. 10 godina sam proveo u studiju u kom je 24-kanalni MCI JH500, ali nisam ni slutio sta sve moze da resi jedan budzeni raskomadani preamp kada se izvadi iz takvog stola... Tiki,brate,caj od nane i izlucuje se urinom... Btw,Mekoj jeste radio Buvlju pijacu ali i Mrtvu prirodu, ali ovo sada nije tema threada, a vise o tome ovde,pa da se nesto i nauci...
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
|
![]()
To mi je poznato. Doveli su Mekoja u Beograd, ako se dobro secam... Meni je Mrtva priroda ozbiljan album i odlicna produkcija. Buvlja pijaca nije nesto. Ne svidja mi se ni produkcija Gillan benda, mozda su mogli naci i nekog malo boljeg producenta, a da li bi taj dosao u Bg, i koliko bi to kostalo, to je druga prica... Mozes otvoriti temu o tome, pa nastaviti...
Meni Buvlja pijaca zvuci vrlo domace, svejedno, ne bitno... Last edited by google; 30-03-2010 at 05:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobijanje trece dimenzije mixa-Dubine?! | oliver10 | Audio Produkcija - Tehnike | 101 | 22-10-2012 08:02 PM |
Razlika izmedju produkcije i pesme ?? | ugljesa | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 23-04-2009 11:38 AM |
Humanizovanje PC mixa i produkcije | Defragment | Tutorijali | 20 | 26-10-2006 09:51 PM |
..razlika izmedju softvera i hardvera.. | lesha | Razno | 17 | 22-06-2006 10:33 AM |