![]() |
Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !!
Znam da je BANALNO pitanje i da ce biti smejanja na moj racun samo tako:D:rotfl: ali stvarno jer moze nek konkretno da mi kaze razliku izmedju mixa na pc (u cubase-u npr ) i na profi nekom mixeru tj hardveru.Koje on opcije pruza sto ne moze da se uradi u cubase-u ?
Ako ima neka vec slicna tema dajte link jer nisam nasao . . . Thnx unapred Pozz:wink: |
Re: Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !!
razlija je u hiljadama evra! Analogija je skuplja! Radi daleko bolje,pa cak i ona "jeftinija". Digitalija racuna kako sabrati zvuk sa vise kanala,pa od tog kompleksnog procesa zavisi kvalitet zvuka... Isto se odnosi i na efekte itd... Nemoj ni pokusati da pitas sta je bolje,oko toga ratuju najvece face danasnjice... Kvalitet kosta krvavih novaca na obe strane
0 |
A jos vece face koriste i jedno i drugo :wink:
|
it's funny cause it's true :wink:
|
joj pa ne znam,ja se sve nekako uzdam u digitalno mada znam da je analogno mnogo bolje..pre bih dao pare za neki dobar synth tipa motif nego za miksetu neku.. :(
ako ima neka da se nadje za te pare haha:rotfl::) |
Quote:
|
pocelo je
|
i zavrsilo se:D
|
tucha! :D
|
Ne moze ni da pocne...
Everlast ipak ima ogromno,veoma dugacko iskustvo u citanju raznih internet stranica... Ja sam ipak bio izolovan u studiju 10 godina... |
All times are GMT +1. The time now is 05:16 PM. |